Hány méter 25 ös monofil zsinór tekerhető fel egy DAM Quick 2 5000 FD orsóra ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 09:31
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Már csak azt szeretném tudni hol vehetek ehhez az orsóhoz a tengelyre feltehető alátétet hogy a damilt jól rakja?
2021. febr. 16. 17:40
4/11 A kérdező kommentje:
nem
Az orsó dobját ha leveszem a tengelyre tenni szeretnék alátétet hogy a zsinórkép szebb legyen
2021. febr. 16. 17:59
5/11 anonim válasza:
Ilyen csoda alátétről nem hallottam még bár nekem nem is volt szükségem rá, a 3000 forintos Decathlonos orsómtól kezdve a 300 ezres Daiwa Saltigámig mindegyik jól rakja a zsinórt. Nyilván van egy kis diffi az de a legolcsóbbal sem volt soha gondom.
6/11 A kérdező kommentje:
Gondolom vetted már le a dobját?
A tengelyen a fogaskerék fölött van az az alátét amit keresek
Az enyémen nincs
2021. febr. 16. 18:17
7/11 anonim válasza:
Valószínűleg nem kell rá. Nekem sincs mindegyiken.
8/11 A kérdező kommentje:
Sajnos kellene rá ! A dob felső részére rakja a szinórt.
2021. febr. 17. 13:27
9/11 A kérdező kommentje:
zs
2021. febr. 17. 13:27
10/11 anonim válasza:
Ezt most vetted nemrég? Mert ha igen akkor vidd vissza. Egyszerűbb mint keresni egy pont bele való alátétet, főleg, hogy nem is biztos, hogy az a baja. Ezek az alátétek nem a dob emelésre szolgálnak, hanem arra, hogy ne érjen a fém a fémhez. Megnéztem néhányat többsége kevesebb mint 1 mm vastag és nélküle is jól rakja a zsinórt mert a dobkialakításnak köszönhetően simán van benne pár mm tolerancia. De ha mindenképpen sufnituningra adod a fejed akkor jobban jársz ha magadnak fabrikálsz mert netről rendelni szállítással nem éri meg egy ilyen árkategóriájú orsónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!