Reggeli előtt, vagy után hasznosabb az edzés?
Be akarom vezetni az életembe az edzést, alakformálas miatt. Sokan mondták nekem, hogy reggeli előtt kell. Én viszont, ha nem eszek egyből felkelés után, vagy az első 20percbe, akkor már nagyon rosszul leszek.
Tud ugyan olyan hasznos lenni reggeli után is?
20l
Persze, hogyne lenne hasznos? Ne egyél nehéz étet, és szerintem várj kb egy órát reggeli után.
Nagyon minimálisan befolyásolja a zsírvesztést azt, hogy éhgyomorra edzel. Arról nem is beszélve, hogy ha nem tudsz éhgyomorra akkora erőbedobással edzeni (márpedig sokan nem tudnak), mint ha ettél előtte, akkor ez a minimális előny rögtön el is veszett.
Szóval egyél nyugodtan.
Akkor a leghasznosabb amikor rendszeresen, kényelmesen és hatékonyan tudod csinálni.
Én ha előtte edzek akkor alig bírom, éhes vagyok, fáj a fejem, szédülök. Utána kozvetlenül megint nem tudok még vagy 1 óráig, de akkor meg már belekezdtem a napi dolgaimba, nem akarok kiszakadni a ritmusból, így este szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!