Hogyan eddzek fenekre otthon?
Nagyon sok videot probaltam nezni, es honapok utan sem lattam semmi eredmenyt. Aztan neztem egy csajrol videot, ahol meseli hogy csak sullyal fog igazan megnoni.Igyhat vettem egy 4kgos sulyzot, es azzal probalkozom. Meg esetleg valami tanacs? Tudni kell rolam hogy mindig is kicsi fenekem volt, nem mondanam laposnak csak kicsinek. Ezen szeretnek valtoztatni. Legszivesebben egy szemelyi edzot keresnek fel, de a jarvanyhelyzet miatt eselytelen na meg a penztarcam se nagyon engedi.
19L
Szerintem látványos változást edzéssel nem nagyon lehet ilyen téren elérni. Kerekebb, keményebb, izmosabb popsit el tudsz érni, de jelentős mértetbeli változás szerintem ilyen módszerrel nem nagyon érhető el.
Amúgy tapasztalataim szerint a fiúknak sem a "nagy segg" teszik inkább, hanem a formás, kerek, izom miatt kemény popsi.
Én korábban éveken keresztül futottam sokszor hosszú távot is, azóta is izmos a hátsóm, egyik páromnak sem volt rá panasza...
Szóval szerintem ha rendszeresen futsz, az mindenképpen előnyödre válhat, de ne az edzéstől várd a csodát. A mozgás egészséges, és globálisan szép alakot leeht vele elérni, ha ezzel szeretnél "nagy popsit" növeszteni, akkor szerintem inkább köss magaddal kompromisszumot.
" Aztan neztem egy csajrol videot, ahol meseli hogy csak sullyal fog igazan megnoni.Igyhat vettem egy 4kgos sulyzot,"
Jól mondta. Ha növelni akarod a farizom tömegét, ahhoz nagy súly kell, kevés ismétlés, sok pihenő, hogy minél nagyobb súllyal tudj szériázni. Sokkal több, mint 4 kg. De azt otthon bajos megoldani, hacsak nem veszel egy guggolóállványt. Szerintem még a terepfutással is jobban jársz. Fel a hegyre, le a hegyről:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!