Testépitők! Milyen tápkieg. Kombóval indulnátok neki a tömegelésnek, ha versenyre készülnétek?
A brutalt azt tudom ajánlani mert nagyon jó és közepes árfekvésben van(legalábbis itt)
Ha viszont tesztó fokozó kell akkor a gaspari mindent überel
ha jól olvastam külföldön laksz, én úgy hallottam, hogy ott a nagyobb gyártók cuccai is olcsóbbak. ha megtehetném én biztosan kipróbálnám a gaspari-t és a bsn-n dolgait is.
a power track fehérje ahogy írták az ár-érték arányban szerintem nagyon jó, költséghatékony megoldásként én azt használom, csak kicsit sok lehet benne a szója -az ízéből ítélve-.
igazából sok mindent nem tudok hozzászólni a kérdéshez, a többiek már elég jól kitárgyalták.
egy kérdésem viszont lenne. mennyire vált be neked a scitec Big Bang? azt ki szeretném majd próbálni mindenképpen.
dehogynem, biztos hat valami azért. Nem olyan mint a kávé.
Arra én is immunis vagyok, néha lefekvés elött is iszom energiaitalt vagy kávét. De az no fokozókban nem koffein van, hanem citrullin malát, a vér argininszintjét növeli, az azelőtti kajából fokozatosan adagolja a vérben a tápanyagot az izomzatba, ezért valamivel jobban bírod az edzést.
hát nem vettem észre.Alapból intenzíven edzek.De mint írtam az ephedrin egész jó "no" fokozó volt:D
Egyedül a jobb bedurranást éreztem de az meg annyira nem érdekel hogy 10000forintokat adjak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!