Melyik edzés hatásosabb? 1. Minden nap egy izomcsoportra dolgozni, pl: hétfő-láb, kedd-kar, csütörtök-has, vasárnap-popsi És igy minden héten (heti 4x vagy 5x szoktam edzeni) 2. Minden edzésnap mindenre edzeni
Figyelt kérdés
Ti hogyan csináljátok? Nektek mi vált be?2021. márc. 13. 13:56
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
8 szavazat
2/8 A kérdező kommentje:
#1es például? Tudnál segíteni?
2021. márc. 13. 14:18
3/8 anonim válasza:
Nekem a 2 között jön be.
Hétfő mell váll bicepsz
kedd láb has
Szerda hát tricepsz alkar
Csüt pihi aztán megint előről, minden 3. Nap egy nap pihi.
Nekem ez vált be, ezt is szeretem és ezt érzem a legjobbnak. De egyénfüggő. Mell, váll, hát, has és lábra 3, tricepsz alkar 2, vádli bicepsz 1 gyakorlat megy. Vádlira sajnos nincs lehetőségem több gyakorlatra, mivel otthoni edzőtermem van és nincs annyira nagy választék gépekből :D hátra még fogok majd egy gyakorlatot még beiktatni, ha elkészítem a csigás gépemet.
4/8 anonim válasza:
Ne eddz minden izomcsoportot minden nap, az nem segít. Napi 3x (pl. hétfő-szerda-péntek) csinálhatsz teljes testre edzést ha akarsz, de szerintem a csoportokra bontás hatékonyabb, egy alkalommal nagyjából 3 izomcsoportot tudsz hatékonyan edzeni.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#3 te mióta edzel? :)
2021. márc. 13. 18:32
6/8 anonim válasza:
Szerintem egyikse. Sose tartanek kulon has napot pl. Kart se nagyon.. inkabb egy klassik felosztas: mell bicepsz, hat, vall tricepsz, lab. Vagy mell vall bicepsz, hat tricepsz, lab vagy ilyesmi. Esetleg ppl. Heti 4-5 edzes. Edz arra tobbszor ami le van maradva.
7/8 anonim válasza:
5# már 5 éve, de most nézem, hogy te csaj vagy, szóval nem lényeges :D
8/8 anonim válasza:
nem tudom hallottad-e de akkor fejlődsz amikor pihensz
amatőr szinten izomcsoportok heti 2x 3x elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!