Balazs00xx kérdése:
érdemes 200 szem STANZOL mellé 50 szem danabolt beszedni kúrában?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 20:05
31/38 clint válasza:
igen, amúgy is utókúrában használja mindenki a novedexet, ezért irtam, hogy stana mellé pénzkidobás.
32/38 anonim válasza:
hát gondoltam kipróbálom tesztóként mennyire dob de akkor inkább elrakom(mert venni már úgysem tudok) aztán utókúrára elrakom és legalább nem kell HCG.
34/38 clint válasza:
azért csak stanazol után nem muszáj utókúrát nyomni.
35/38 anonim válasza:
én az utána következő danabol kúrára gondoltam.Stanot pont azért magában szedném mert arra futja meg nem kell utókúra.Natúrban 1-2 doboz 10mg-os 30mgos napi adagolásban szerintem szépen átrendezne
37/38 anonim válasza:
szerintem a legjobb.Bármivel kombinálható sőt szerintem kötelező vagy primobolan(bér ebből szinte csak kamu van)
Magában nem szokták ajánlani de szerintem száraz izom növelésre és egy kis plusz erőre tökéletes.Mint 1 jobb tápkieg.Talán az egyetlen ami ellene szól hogy megpiszkálja a koleszterinek arányát.Dehát semmi sem tökéletes
38/38 A kérdező kommentje:
köszi
meg terveztem a kúrámat , és tudok minden dolgot nagyjából:)
196 szem stana és 70 szem danabol-t tolok be
7 hétre leosztva piramisban :)
biztos dobni fog
2010. aug. 19. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!