passz...terem tulaja hozza a cuccost(nem ő a dealer csak elhozza tőle) azt most nem tud hozni,de asszem LA ha van még olyan egyáltalán
2010. aug. 18. 21:32
22/38 A kérdező kommentje:
okos dolog olvasni egymás véleményét :D ahogy beszélgettek
arra jutottam hogy Stana 200 szem és 100 szem danabol ezt igyekszem 8 héten belül letolni kúrában
májvédőt szedjek mellé? tudok a kúrához ötletet adni ?piramisban? vagy hogy szedjem amúgy tudom hogy a dana hogyha lapos gatyi :)
2010. aug. 18. 21:32
23/38 anonim válasza:
hallod tél:D Ez 3 külön kúra átlagban 8-10hét köztük 2-3 hónap szünettel.Lesz vagy 1 év,de nem siettetem.Hagyom a szervezetemet visszarázódni.De szerintem szépet fognak hozni külön külön
2010. aug. 18. 21:33
24/38 anonim válasza:
szerintem fogadd meg clint tanácsát és először 50szemet nyomjál be(erre adagolás nem tudok)talán az 1-2-1es piramis
Stanora nem kell valami nagy ritus 2-3-2es piramisban jó
2010. aug. 18. 21:34
25/38 clint válasza:
nézd. Van egy jó ötletem. Csak reggel és este szedd a többi időszakban ne, és így nem terheli le annyira a májat, és nem kell májvédő.
Kb így
4 napig reggel 1 stana, este 1 stana
4 napig reggel 2 stana, egy fél dana, este két stana egy fél dana
10-15 napig reggel 3 stana, egy dana este u.e.
aztán visszacsökkented
De felviheted napi 3 danabolra is, akkor reggel este egy danabol+egy fél danabolt szedsz
ennyi
utána meg egy útókúra
Hcg és zitazódium
2010. aug. 18. 21:50
26/38 anonim válasza:
Szerintem 50 szem dana után nem biztos hogy kell HCG.meg a kúra alatti provi/nolvadex/novedex sem elhanyagolható öszrogén blokkolónak vagy anti aromatáznak
2010. aug. 18. 21:57
27/38 clint válasza:
a nolvát én kúra utánra használtam, tesztó visszaállitásra. Provi mellett felesleges sztem.
2010. aug. 18. 22:02
28/38 clint válasza:
én anno azt használtam amit a kérdező is írt. STANZOL.
Kifejezetten jó volt, szerencsére nehezen lehet hamístitani, mível a dobozát nejlon kell fedje és hologrammos(remélem neked is kérdező)
2010. aug. 18. 22:04
29/38 anonim válasza:
én is úgy gondoltam hogy a 3 közül valamelyiket.De most ugrott be hogy 50 dana után lehet a novedex+clomid lenne a legjobb kúra utánra.Brutál tesztó fokozó+anti aromatáz.Megdobja a belső tesztó termelést a clomid ugye 1 ösztrogén tehát a szervezet saját termelése is jobban beindul,viszont hogy véletlenül se legyen aromatizálódás arra is jó a novedex
2010. aug. 18. 22:06
30/38 anonim válasza:
rohadjak meg elteszem ezt a doboz novedexet és kipróbálom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!