Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak? SOS! Már 2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? SOS! Már 2 szem kimaradt, a tegnapi és az azelőtti és a többit sem tudom beszedni!

Figyelt kérdés

Péntek este még bevettem a gyógyszert, de aznap ellopták a táskám és benne volt az utolsó levél gyógyszerem, szóval nincs itthon több levél, 1 hét múlva kellett volna mennem feliratni az újabb adagot.

Szombat és vasárnap este így nem tudtam bevenni, és már a megvonásos vérzés is előjött.

Mit tegyek?

Gondolkoztam rajta, hogy majd abbahagyom egyébként is a szedését, de nem a levél közepén!

Most legyen 1 gyógyszermentes hónap és utána szedjem újra? Az nem zavarja meg a hormonháztartást?

2009. okt. 26. 06:38
1 2
 1/13 anonim válasza:
szerintem tarts egy hónap szünetet,ha közbe nagyon véreznél,mindenképp keress fel egy orvost!Baj nem hinném,hogy lesz belőle,mert én is voltam így!Én is a felénél hagytam abba,mert rosszul voltam már a gyógyszertől..azóta én nem is szedem
2009. okt. 26. 07:11
 2/13 anonim ***** válasza:
3%

Fölösleges kérdésre fölösleges válasz. Mert ha valaha is olvastad volna a bogyó tájékoztatóját, tudnád, hogy mi ilyenkor a teendő. Ugyanis rá van írva, hogy mit kell tenni, ha több szem is kimarad.

A táskádért kár, de ez nem mentesít az alól, hogy egyszer sem olvastad el, mit is szedsz és mi vele a teendő!

2009. okt. 28. 09:10
 3/13 Andrewka ***** válasza:
3%

Ismét egy hülye liba, aki csak tömi magába a gyógyszert h jól megtömhessék:S

Ha csak egyszer elolvastad volna a mellékelt tájékoztatót nem lenne ilyen gondod.

22/f

2009. okt. 28. 09:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Hülye liba az anyád meg az akit te tömsz!
2009. okt. 28. 10:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Mellesleg tudom hogyha kimarad 1-2 szem, akkor abban a hónapban már nem véd a gyógyszer és kiegészítő védekezés kell!!!

Nekem az volt a kérdésem, hogy csak 1 hónap szünetet tartsak a gyógyszerrel, vagy várjak vele fél évet és utána kezdjem újra? Tudtommal ez nincs benne leírva!!!

2009. okt. 28. 10:01
 6/13 A kérdező kommentje:

Ja és 24 éves vagyok, van egy párom szóval nem dugogat össze-vissza minden jöttment, nemtudom ezt honnan szedted. Bocsánat, hogy ilyet mertem kérdezni. Azt hittem itt találok normális embereket, akik segítenek.

De mit is várhatok a szerelem/szex témakörtől, ahova 14 éves fiatalok járnak minden hülyeséget megkérdezni... hogy az ő péniszére milyen óvszer kell pffff...

2009. okt. 28. 10:04
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

Hát igen...Ide a legokosabb emberek járnak oltogatni a kérdezőket,(tisztelet a kivételnek)már azért nem szoktam kiirni kérdést.

Szerintem menj el a nőgyógyászodhoz megkérdezni,hogy mi a teendő.

2009. okt. 28. 10:14
 8/13 anonim válasza:
Figyu! szerintem ne is törődj azokkal, akik itt aláznak, inkább sajnálni lehet őket.A tbl.szdésben nem kell fél évet kihagyni, abban igazad van, hogy a hónapban nem lesz védettséged.Ha most még tart a megvonásos vérzés, és egykomponensű(egy színű)tbl.-t szedsz és fel tudod iratni, akár rögtön is elkezdheted a tbl. szedését, ha nem egyszínű, várja a következő menzeszig. De akkor már annyira kiürül a szervezetedből,hogy kell kb. 2hét, míg újra véd.
2009. okt. 28. 10:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó 2 választ!
2009. okt. 28. 11:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

ne is törődj a hülye majmokkal.( Főleg a 22 éves fiú marhára tudhatja hogy mit kell ilyenkor csinálni.Biztosan volt már ilyen helyzetben vagy netalántán ő is szedi h így osztja az ész helyett a nagy semmi szövegét...?! :)

amúgy a tanácsom ugyanaz, mint az előttem szólónak.

2009. okt. 28. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!