Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? SOS! Már 2 szem kimaradt, a tegnapi és az azelőtti és a többit sem tudom beszedni!
Figyelt kérdés
Péntek este még bevettem a gyógyszert, de aznap ellopták a táskám és benne volt az utolsó levél gyógyszerem, szóval nincs itthon több levél, 1 hét múlva kellett volna mennem feliratni az újabb adagot.
Szombat és vasárnap este így nem tudtam bevenni, és már a megvonásos vérzés is előjött.
Mit tegyek?
Gondolkoztam rajta, hogy majd abbahagyom egyébként is a szedését, de nem a levél közepén!
Most legyen 1 gyógyszermentes hónap és utána szedjem újra? Az nem zavarja meg a hormonháztartást?
2009. okt. 26. 06:38
11/13 anonim válasza:
meg ez a "nem mentesít" az alól h nem szedted be szöveg.
Lehidalok. Miért is kéne mentesülni? Vagy ki előtt is? Ti előttetek? Pffff....
A két okostojás. De megnézném h a két nagypofájú mit csinálna ilyen helyzetben! Az ilyenek szoktak anyucihoz rohanni elsőnek -.-
12/13 anonim válasza:
Szerintem igen is jó,ha valaki odatud rohanni anyucihoz.Most kihez menjen,a szomszéd bácsihoz?Lehet hogy neked nincs lehetőséget segítségkérésre,és ezért beszélsz így...
13/13 anonim válasza:
De, bele van írva, hogy miképp kell újra szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!