Balazs00xx kérdése:
érdemes 200 szem STANZOL mellé 50 szem danabolt beszedni kúrában?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 20:05
11/38 anonim válasza:
de hát ugye kinek milyen gyorsan reagálnak a receptorai
12/38 clint válasza:
első kúrában simán elég hidd el. Stanival nem víz fog jönni.
Ugyanakkora lesz a 50 szemtől mint a 100-tól.
Egyébként kérdező ha a danabol kék szív alakú, vizsgáld meg mennyire lapos a tabletta. Ha lapos tényleg 100-at nyomjál belőle:D
13/38 anonim válasza:
lehet...bár nekem kevésnek tűnik már csak az adagolás miatt is.
stani+nolvedex-re leszek kíváncsi
14/38 anonim válasza:
novedex nem nolvedex(ez nemtom mi akart lenni:D)
15/38 clint válasza:
hát hallod a novedex az a legális cumó nem? Sztem felesleges pénzkidobás, stani mellett.
16/38 anonim válasza:
már nem az:D Am sokan tesztelték vérképpel stb és tényleg annyit dobott amennyi rá van írva.Ezért vagyok rá kíváncsi hogy mit tud.
17/38 clint válasza:
jó de igyse fogod tudni, mert stanival szeded, honnan tudod, hogy hatott?? Egyébként egész jó felvezetésnek a stana.
18/38 anonim válasza:
hát azért a megemelkedett tesztó szintet sztem érezni fogom ha másból nem a libidómból:D
Am a terv kb annyi hogy stana+novedex egy kis minőségi hús+erő utána 2 hónap múlva danabol+primobolan(ha tudok eredetit vagy jó minőségűt szerezni hanem akkor stano)
És utána jönne a deca+susta+primo/stano esetleg susta helyett 6 hétig napi 1+1,5 szem anadrol az utolsó 4 hétben propi
Szerintem így szépen felvezeti a kúrákat az előző
19/38 clint válasza:
az kemény. Azért egy jó kéthónapos utókúrát nyomass be utána. De mire ezt befejezed tél lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!