Balazs00xx kérdése:
érdemes 200 szem STANZOL mellé 50 szem danabolt beszedni kúrában?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 20:05
1/38 anonim válasza:
5 szem danabol semmire sem elég.6hétig kell minimum szedni mert felvezetés-levezetés 1-1 hét és a normális szedés közben kb 2 hét után kezd hatni.Magyarul a 2.3. hét után kezd hatni
3/38 A kérdező kommentje:
100 szem danabol
és 200 szem STANZOL
ennek mik a hatásai ?a danabol sokat dob erőben tapasztalat
csak nagyon vizesít ezért nem akarok sokat tolni belőle
2010. aug. 18. 20:28
4/38 anonim válasza:
kevéssel meg szart sem érsz.Ha vizesít vizesít.Örülj neki.Azért dob erőben meg védi az ízületet.Ha viszont tisztán eszel+sokat iszol+nem ösztrogén blokkolót hanem anti aromatázt szedsz akkor kevésbé fog vizesíteni.Danabolbol szerintem !!!SZERINTEM!!! minimum 120-150 szem kell hogy több hasznot hozzon mint amennyi kárt okoz
5/38 A kérdező kommentje:
lehet letolok egy sima STANZOL kúrát akkor , és aztán pár hónap után danabolt
2010. aug. 18. 20:39
6/38 anonim válasza:
hasonlót tervezek én is csak stano+novedex utána meg stano anabol
7/38 A kérdező kommentje:
megkérdezhezem hány éves vagy mióta edzel stb.. ?
msn en nem tudnák beszélni?
2010. aug. 18. 20:45
8/38 anonim válasza:
20 most kezdtem újra. am összesen valamivel több mint 4 évet húztam le
9/38 clint válasza:
50 szem danabol, 100 szem anabolnak felel meg. Sztem elég azért az, pláne ha első kúra, és stani mellé nyomja.
Nekem is ennyi volt az első kúrám és igencsak megdobott.
10/38 anonim válasza:
nekem 50 szemtől csak víz jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!