Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nehéz ilyen alakot...

Miért nehéz ilyen alakot elérni, és miért számít felszínesnek, aki ilyenre vágyik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár átlagos, kissé zsíros testű emberről rakok ki fotókat.

Attól tekintsünk el, hogy vannak genetikailag nagoyn vékony, hízni képtelen, vagy pedig beteg, fogyni képtelen emberek. Ez a kisebb százalék.

A többi ember viszont, miért képtelen legalább annyit dolgozni a testén, hogy így nézzen ki? Nem kell több, ez szerintem a legtöbb embernek tökéletesen megfelel mindkét nem esetében.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Akik erre képtelenek, és irreálisnak tartják, elmondják, hogy mégis miért? (a kórosan sovány/beteg eseteket leszámítva).

2021. márc. 9. 11:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Megint kérdezem: mi az elhízott? Mert nekem sok gizda ismerősöm kétpofára zabál, mekizik, iszik és tudom, hogy én mit megküzdök egy hellyel-közzel normál és még csak nem is vékony alakért. Ez nem genetika?
2021. márc. 9. 15:33
 22/26 anonim ***** válasza:

30 kg/m^2 feletti testtömeg-indextől számít valaki elhízottnak (nem viccből állapították meg, hanem a különféle egészségi problémák sok-sok mérés alapján becsült kockázata után). És az, hogy 1988-ban a magyar lakosság 15 %-a volt elhízott, 2015-ben pedig 32 %-a, az nem genetikai változás eredménye, hanem életmódbeli változásoké.

2021. márc. 9. 15:56
 23/26 anonim ***** válasza:
36%

Ki beszél genetikai változásokról? Genetikai adottságokról volt szó. Nyilván aki hajlamosabb, az rossz szokások esetén hamarabb hízik, aki kevésbé hajlamos, az nem.

Az emberek szokásai pedig drasztikusan változtak az elmúlt húsz évben, ez mindenki tudja.

De ott van a stessz. Én pár évig 75-80 kiló között voltam. Ezekben az években nagyon sok nehézség történt velem, haláleset, válás, költözés, új munka, baleset. Akár hiszed, akár nem, nem ettem többet, mint most, mégis képtelen voltam lefogyni. És most, hogy jól vagyok, 15-20 kilóval vagyok kevesebb. Nem volt szükség drasztikus fogyókúrára. És még hány ember életében vannak ilyenek? Amikor felnőttem, a régi rendszerben egy nyugodt, kiszámítható életünk volt, most nem az. Utálom, amikor testsúly nácik kérik számon, hogy miért híztál, miért nem edzel (amikor annyira depis vagy, hogy az ágyból kikelni is teljesítmény) mit eszel, miért eszel vagy épp miét nem eszel.

Nézd meg ezt a kérdést is, ami a párkapcsolat kategóriába lett kitéve. Ez most tényleg komoly? Valakit annyira zavar, hogy idegenek hogy néznek ki, hogy erről kérdés cunamit kell kiírni? Mennyivel kevesebb kérdés kritizálja a dohányosokat, hogy "Olyan nehéz nem dohányozni?" Miért nem lehet elfogadni a másik embert? Nem kell vele randizni, nem kell hozzá vonzódni, de miért kell ezen pampogni itt? Amikor sokan mélyponton vannak, sokaknak egyetlen öröm az életében az evés (mert magányos vagy más okból) de az ilyen idióta testsúly nácik odaböfögik, hogy menjen inkább edzeni helyette. Jó, majd biztosan így lesz. Ja, nem. És a betegségekkel is felesleges jönni. Akkora túlsúly azért kevés emberen van, hogy ez betegségekhez vezessen. Bírom amikor valakit 70 kilósan azzal ostoroznak, hogy majd jönnek a betegségek.

Ja és a inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák egyre gyakoribbak, akkor is ha nincsenek genetikai változások. Csak szólok. Szóval sepregessen mindenki a maga háza táján, hagyja békén a másikat, aki nélküle is tudja ha van rajta 5-10-15 kiló felesleg, majd leadja ha úgy érzi, készen áll rá.

2021. márc. 9. 16:56
 24/26 anonim ***** válasza:

"Genetikai adottságokról volt szó."

Ami a lakosság ugyanakkora részében volt meg 1960-ban, 1988-ban, és jelenleg is. Mégis megtöbbszöröződött az elhízottak aránya.

"Miért nem lehet elfogadni a másik embert?"

Elfogadlak, mint embert. A kinyilvánított véleményedet (ami rajta kívül álló - jelentős részben genetikai - dolgokra fogja a jelenséget) viszont nem kell elfogadnom. Ahogy neked sem az enyémet.

"Nem kell vele randizni, nem kell hozzá vonzódni, de miért kell ezen pampogni itt?"

Ha te vagy a #18-as, előbb még nem ezt mondtad. (avagy: "szomorú, hogy ma, 2021-ben már ott tartunk, hogy ez alapfeltétele a partner/pártalálásnak, és ha nem teljesíted, nézelődj a fogatlan csövesek között")

"Mennyivel kevesebb kérdés kritizálja a dohányosokat, hogy Olyan nehéz nem dohányozni?"

De, kifejezetten nagy elutasítottságuk van a nemdohányzó emberek körében. Egyébként igen, a dohányzás erősebb addikciót okoz, mint a stresszevés.

"És a betegségekkel is felesleges jönni. Akkora túlsúly azért kevés emberen van, hogy ez betegségekhez vezessen. "

Nem én jövök vele, hanem az orvostudomány. Még egyszer, ezeket a kategóriákat nem azért találták ki a kutatók, mert unatkoztak és direkt bántani akarták az embertársaikat.

"Nézd meg ezt a kérdést is, ami a párkapcsolat kategóriába lett kitéve. Ez most tényleg komoly? Valakit annyira zavar, hogy idegenek hogy néznek ki, hogy erről kérdés cunamit kell kiírni?"

Teljesen jogos kérdés, hogy miért siralmas a lakosság testi állapota, és nem tilos eszmét cserélni a téma párkeresési vonatkozásairól sem (akkor sem, ha ezt te a személyed elleni támadásként éled meg).

2021. márc. 9. 17:49
 25/26 anonim ***** válasza:
Tehát rajtad is van felesleg, de ledobtál 4 kilót és izmos pasit szeretnél. Nem találkozik a kereslet a kínálattal.
2021. márc. 9. 18:50
 26/26 anonim ***** válasza:
Nezz korbe.. a legtobb ember szrik ra h nez ki csak a ruha legyen divatos meg a sero. Csajok meg orakig ulnek fodrasznal kormosnel pillasnal es aztmondjak nincs idejuk edzeni. Es azthiszik h a csavok a pillajukat nezik meg a kormuket.. pont leszrjak. Inkabb legyen jo alak es 0 cicoma mint dagadt test szettuningolva műgenyokkal. Lustak az emberek meg nincs kitartasuk. Inkabb leoltjak azt aki mondjuk ferfi letere nem akar 30as kart vagy sorhasat. Ezzel magukat probaljak atverni h ne kelljen megmozdulni. Az ő bajuk...
2021. márc. 9. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!