Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne elérni, hogy a nők egyenlően kezeljék a jóképű férfiakat a többiekkel?
Sehogy. Mindenki saját maga dönti el, hogy kinek engedi meg, hogy fogdossa.
Senkihez nem nyulkalhatsz, ha nem engedi meg.
4.
"nem engedtek előre a sorban"
Tegnap a kis Sparban nem volt épp eladó a kasszánál és beálltam az egyik üres kasszához, mert hamar észreveszik, ha jön vásárló. Mögöttem is állt egy kicsit ronda, dagadtabb csaj. Jött is az eladó, de mondta hogy menjünk a másik kasszához. A dagadt csaj mögöttem erre szó nélkül átrongyol a másik kasszához és dobálja is fel a dolgait. Zsemlék, sparos százforintos energiaitalok. A kva anyját! Jó, akkor ennyi öröme legyen a dagadéknak ma az energiaitalok mellett, hogy itt másfél perccel korábban végzett a kasszánál. Pont múlt héten voltunk ugyanígy egy másik boltban, ott is mondta a pénztáros, hogy menjünk másik kasszához, de ketten voltunk vásárlók a rossz pénztár előtt, én álltam hátrább, de mondtam az eredeti helyen is előttem lévőnek, hogy menjen csak ő elém, mert ő volt előttem itt is. Semmibe nem került nekem se, hogy másfél perccel később végeztem emiatt. Valaki hogy nem tud ennyire sem nagyvonalú lenni? A másik helyen is az előttem lévőnek az maradt meg, hogy nem rohantam be elé, hanem ugyanúgy hagytam hogy a másik kasszánál is előre menjen. Ez a dagadt csaj pedig? Tudod apró kis gesztusok ebben a k*rv@ világban, hogy érezzék az emberek, hogy nem mindenkinek csak saját maga a fontos, hogy vannak még emberek akik két forintért vagy egy perc idő megspórolásáért nem b@*szn*k meg az anyjukat is.
Na ez a sztori most csak arról jutott eszembe, amit te írtál a ronda dagadt csajokról és a sorban előre engedésről, szorosan nem kapcsolódik a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!