Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne elérni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne elérni, hogy a nők egyenlően kezeljék a jóképű férfiakat a többiekkel?

Figyelt kérdés
Pl. ne legyen az, hogy a jóképű fogdoshatja, akármit megtehet vele, az az átlagostól vagy csúnyától azonnal zaklatás, pofon, nemzőképesség fenyegetés (tökön rúgás), rendőrség, tönkretétel.

2020. okt. 2. 12:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
Sehogy, a jóképű pasi jó génekkel születik. Ezért a természet törvényei szerint ő viszi a nőstényeket. Ez van.
2020. okt. 2. 12:13
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Sose lesz egyenlőség. Ha te a rossz oldalt kaptad az élettől akkor fogadd el! Menjel sétáltass kutyát az majd lefoglal.
2020. okt. 2. 12:19
 3/19 anonim ***** válasza:
92%

Sehogy. Mindenki saját maga dönti el, hogy kinek engedi meg, hogy fogdossa.

Senkihez nem nyulkalhatsz, ha nem engedi meg.

2020. okt. 2. 12:21
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
és azt hogyan leehtne elérni, hogy a férfiak egyenlően kezeljék a ronda dagadt nőket a csinosakkl? Pl. amikor meghíztam, beszóltzak, undorral néztek rám, bunkók voltak velem, nem engedtek előre a sorban, nem kínáltak hellyel, sőt húztak a közelemből. Ha vitatkoztunk, akkor mint egy pasit úgy kezeltek, majdnem leütöttek. Lefogytam, a személysigéem és viselkedésem ugyanaz amaradt és jé a férfiak kedvesek,......ki érti ezt?
2020. okt. 2. 12:24
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Te komolyan azt látod, hogy egy jóképű férfi úgy megy végig a buszon, hogy minden nőt megfogdos, a nők meg élvezik? Komolyan? Tényleg?
2020. okt. 2. 12:29
 6/19 anonim ***** válasza:
16%

4.

"nem engedtek előre a sorban"

Tegnap a kis Sparban nem volt épp eladó a kasszánál és beálltam az egyik üres kasszához, mert hamar észreveszik, ha jön vásárló. Mögöttem is állt egy kicsit ronda, dagadtabb csaj. Jött is az eladó, de mondta hogy menjünk a másik kasszához. A dagadt csaj mögöttem erre szó nélkül átrongyol a másik kasszához és dobálja is fel a dolgait. Zsemlék, sparos százforintos energiaitalok. A kva anyját! Jó, akkor ennyi öröme legyen a dagadéknak ma az energiaitalok mellett, hogy itt másfél perccel korábban végzett a kasszánál. Pont múlt héten voltunk ugyanígy egy másik boltban, ott is mondta a pénztáros, hogy menjünk másik kasszához, de ketten voltunk vásárlók a rossz pénztár előtt, én álltam hátrább, de mondtam az eredeti helyen is előttem lévőnek, hogy menjen csak ő elém, mert ő volt előttem itt is. Semmibe nem került nekem se, hogy másfél perccel később végeztem emiatt. Valaki hogy nem tud ennyire sem nagyvonalú lenni? A másik helyen is az előttem lévőnek az maradt meg, hogy nem rohantam be elé, hanem ugyanúgy hagytam hogy a másik kasszánál is előre menjen. Ez a dagadt csaj pedig? Tudod apró kis gesztusok ebben a k*rv@ világban, hogy érezzék az emberek, hogy nem mindenkinek csak saját maga a fontos, hogy vannak még emberek akik két forintért vagy egy perc idő megspórolásáért nem b@*szn*k meg az anyjukat is.

Na ez a sztori most csak arról jutott eszembe, amit te írtál a ronda dagadt csajokról és a sorban előre engedésről, szorosan nem kapcsolódik a kérdéshez.

2020. okt. 2. 12:37
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
#6: szóval csak a dagadtak az ilyenek. Mellesleg tuti nem így vélekednel, ha egy bombano lett volna.
2020. okt. 2. 12:40
 8/19 anonim ***** válasza:
36%
Ha van sok penzed, aki kivalthatod vele a jokepuseg faktort
2020. okt. 2. 12:59
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Két picsogás között azon gondolkodtál már hogy nem random fogdosnak a "jóképűek" nőket az utcán, hanem mert a párjuk? Előtte meghódították, elnyerték a kegyeiket. Ez meg a nem jóképűeknek is megy. Szóval így tudod te is elérni, picsogás helyett azzal, hogy próbálkozol-próbálkozol-próbálkozol, kommunikálsz, udvarolsz, nem adod fel ha az 1000. nő is lepattint. Akkor majd lesz egy 1001. kit te is "fogdoshatsz.
2020. okt. 2. 13:19
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Pistike menj ki az utcára és fogj magadnak egy 120++ nőt!
2020. okt. 2. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!