Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya és hülye nőnek szerintetek lehet jóképű és okos barátja?
Figyelt kérdés
Sokszor volt kérdezve fordított esetben, érdekel mi a véleményetek női felállásban. Ha van erre valami konkrét példátok vagy történetetek, azt szívesen olvasom.2020. szept. 29. 16:17
A kérdező szavazást indított:
Igen, lehet így 2 ember komoly kapcsolatban
Csak alkalmi szexkapcsolatnál fordulhat elő
Az ilyen kapcsolatok sosem tartanak sokáig
Egyáltalán nem fordulhat elő hogy 2 ilyen ember összejön
34 szavazat
1/12 A kérdező kommentje:
Jaaa fontos: a pénzt nem kell idekeverni, nem a sikerről meg az anyagi kihasználásról szól a kérdés, hanem hogy működhet-e a párkapcsolat egy hatalmas esztétikai és intellektuális szakadékkal a két fél között.
2020. szept. 29. 16:20
2/12 anonim válasza:
A hülye elég tág fogalom. Mit értesz pontosan ez alatt?
3/12 A kérdező kommentje:
Hülye alatt azt értem hogy egy átlágos értelmi szintű egyént kifejezetten bosszant a másik tudatlansága, lassúsága, és értetlenkedése. A buta ember új helyzetekben nehezen találja fel magát, nehéz vele beszélgetni is a korlátoltsága miatt DE! belevehetjük azokat is a halmazba akik felfogják, hogy nem a legélesebb kések a fiókban (tehát nem arrogánsak). Azt hiszem IQban 90 alá lőném be őket, de persze nem mindenki hiszi hogy a teszt jó mérce, ezért nyugodtan vonatkoztassatok el ettől, nekem se szentírás.
2020. szept. 29. 16:31
4/12 A kérdező kommentje:
Aki tud, az nyugodtan írhat a szavazata mellé egy indoklást vagy valós példát.
2020. szept. 29. 16:33
5/12 A kérdező kommentje:
Ja és még egy fontos kitétel: párkapcsolat alatt a két fél őszinte szeretettel teli viszonyát értem és nem azt amikor az egyik fél megállapodik a másikkal valamilyen mentális/szociális probléma miatt, hogy aztán félrelépjen.
2020. szept. 29. 16:54
6/12 anonim válasza:
Ha a nő ÉRZELMILEG intelligens, amellett, hogy értelmileg viszont nem az, akkor igen.
7/12 anonim válasza:
Egyik testvérem ilyen kapcsolatban él. Jegyesek.
8/12 anonim válasza:
Nem.
Konkrét példa: én magam. Ilyen vagyok. Nemhogy jóképű és okos, nagyjából semmilyen barátja nem lehet. Ez ugyanis a létező legrosszabb kombó. Eleve a csúnyaság miatt szóba sem nagyon jön más, csak a rettenetesen gáz alakok. Ha még ostoba is mellé az ember, akkor pláne...
9/12 anonim válasza:
Nem. Félpárosítás lehet,jóképű,okos pasinak csúnya /ez relatív/, de okos barátnője viszont lehet.
10/12 anonim válasza:
Szerintem attól függ, kinek milyen az értékrendje, és mit vár el egy kapcsolattól. Vannak olyan okos emberek is, akik nem feltétlen szellemi partnert keresnek a párkapcsolatukban, mert azt megkapják máshol. És mondjuk az adott férfinak az a fontosabb, hogy a nője mondjuk ugyanolyan vallású legyen, htb-tyúkanyó típus legyen stb., lehet simán másodrangú a külső (hogy azokat ne is vegyük ide, akiknek pl. fétise van olyasvmire, ami nem kifejezetten vonzónak tekintett dolog a közízlés által, pl. kövérség, kancsalság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!