Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagyon jóképű barátja van,hogy tud urrá lenni a féltékenységen?
Miért lennék féltékeny? Inkább örülök neki.
23L
Attól, hogy valaki jóképű és sok lány oda dobná magát neki, még nem jelenti azt hogy féltékenykedésre ad okot. Ha őszintén kimutatja, hogy szeret, engem választ és leszarja a sok kis rifkét, akkor nincs okom féltékenykedni.
Ha jóképű, de látszik rajta meg a viselkedésén, hogy élvezi hogy tetszik a lányoknak és flörtöl is velük, akkor természetesen féltékeny lennék én is, mert ez szemét dolog.
A pasitól függ, hogy viselkedik.
Volt olyan kapcsolatom, ahol féltékenykedtem, tök jogosan amúgy, mert ki is derült, hogy félrejár...
Aztán ezt a csalódást vittem át a kövi kapcsolatba, és pár hónap alatt ki is fújt a dolog, az állandó féltékenykedésemtől..
Igazából én magamban raktam helyre a dolgot. Azota minden új párommal még a legelején megbeszélem, hogy igyekszem nem féltekenykedni, de legyen kedves és ne adjon rá okot. Legyne őszinte, ne simliskedjen, ne legyenek nem egyértelmű szituk. Ha egy nő kollegájával ebédel, akkor mondja, hogy a koleginával ebédeltem, ne ferdítsen, ne dugdossa a telefonját, hogy nehogy meglássam, hogyha kap egy olyan értesítést (mondjuk eszembe se jut nézni a telóját, csak maga a szitu, érted) stb... de természetesen teljesen kölcsönösen megy a dolog..
Most kb semmi nem zavar. Ha ennek ellenére megcsal, az az ő szegényegi bizonyítványa.. nem én veszítek vele, hanem ő...
Amióta így gondolkodom, azóta nem csaltak meg. Amikor tönkrement a kapcsolat valami más volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!