Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak szerintem igazságtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem igazságtalan hogy a jóképű izmos fiúk bármikor kaphatnak nőt?

Figyelt kérdés
Mi akik nem vagyunk ilyen adottságokkal megáldva,nekünk miért nem jár?
2020. máj. 18. 12:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem igazság, vagy igazságtalanság kérdése.

Mihez képest?

Az általános ízlés az arányosság, a harmónia.

Először a látvány, aztán a belső értékek felfedezése.

Éppen tegnap láttam egy átlagosan csinos fiút egy ikszlábú,

hordótestű, elég kövér lánnyal. Boldog szerelmespárként,

kézen fogva sétáltak előttem. EZ a lényeg.

2020. máj. 18. 12:38
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk az izmos pasi sem csak úgy "kap" nőt. Ha olyan csajokra akarsz hajtani, akik egy füttyre elmennek egy izmos csávóval, akkor gyúrd ki magad. Aztán majd beszélünk arról, hogy mennyire "csak úgy" kapnak nőt.
2020. máj. 18. 12:39
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Igen, csak szerinted.
2020. máj. 18. 12:39
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

1-es vagyok.

Amúgy sportolj, és akkor izmos leszel.

Ha az önbizalmadnak ez kell, akkor hajrá!

Nem kell konditerem. Van két lábad, oszt fuss, hogy majd

a lányok is utolérjenek.

A férfiak jóképűsége relatív. Van, aki a markánsabb,

van, aki a szabályos arcú férfiakat kedveli.

De egy nem szabályos arcú férfi, viszont valóban férfias személyiség,

van kisugárzása, szellemes, kulturált, stb.,

és nem ceruza ujjú, göthös, tápos, csápos, az is az ujja köré

tudja csavarni a nőket.

2020. máj. 18. 12:42
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

Az, hogy izmos legyél azért tehet az ember. Sőt ingyen s bérmentve.

A jóképűség, noss azaz ami előny. Ez ellen nincs mit tenni. Max plasztikai sebészet létezik.

Tény és való nincs mit szépíteni ezen, aki jóképű az egyértelműen előnyben van, bárki bármit is mond.

2020. máj. 18. 12:43
 6/17 anonim ***** válasza:
92%

Csak szerinted.

És amúgy senkinek se "jár" nő, nincs olyan, hogy államilag kiutalnak neked egy-egy csajt, ha megfelelsz valamilyen feltételnek, csak úgy alanyi jogon.

2020. máj. 18. 12:53
 7/17 anonim ***** válasza:
4%
#1: Ez is csak azt bizonyítja, hogy a nők mindig fölé választanak. Egy átlagos pasi jó az ikszlábú, hordótestű, elég kövér lánynak, de egy átlagos lány már nem jött volna össze vele.
2020. máj. 18. 12:55
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
Nőként írom az izmostest önmagában kevés, ha nincs hozzá magabiztos kiállás és határozott jellem. A helyesség, sármosság pedig valóban előny, de kisugárzással pótolható. A rosszhír, hogy kisugárzás is vagy van, vagy nincs. "Növeszteni" nem lehet, de a stíluson, kommunikáción, az ágyban való technikát lehet fejleszteni.
2020. máj. 18. 12:58
 9/17 anonim ***** válasza:
94%
Az egész világon a dolgok viszonyát nem az igazságosság határozza meg. Az mennyire "igazságos" például, hogy valaki mozgássérülten születik és soha nem lesz képes önálló életre? Vagy hogy valaki elveszti a gyerekeit és a férjét egy autóbalesetben? Lehet persze méltatlankodni, de sajnos ettől önmagában nem változik meg a világ működése.
2020. máj. 18. 12:59
 10/17 anonim ***** válasza:
95%

Csak szerintem igazságtalan, hogy angol nyelvtudást várnak el egy nemzetközi cégnél? Igen, csak szerintem, illetve szerintem sem.

A párkapcsolatban fontos a testiség, a szex. Nem mindenkinek ugyanolyan fontos, de az igen, hogy az ember fizikailag ne undorodjon a másiktól. Egy izmos ember egészségesebbnek néz ki, mint egy hájas, ezért evolúciósan is belénk van programozva, hogy egy sportos vagy átlagos (kissé macis) alkatot szebbnek tartsunk, mint egy szétfolyt pacát vagy egy girhest. A szex nem jótékonysági tett, hanem vonzalmon alapul. Ez van.

2020. máj. 18. 13:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!