Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne elérni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne elérni, hogy a nők egyenlően kezeljék a jóképű férfiakat a többiekkel?

Figyelt kérdés
Pl. ne legyen az, hogy a jóképű fogdoshatja, akármit megtehet vele, az az átlagostól vagy csúnyától azonnal zaklatás, pofon, nemzőképesség fenyegetés (tökön rúgás), rendőrség, tönkretétel.

2020. okt. 2. 12:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
Egyenlően kezelik. Csak párkeresésnél nem.
2020. okt. 2. 13:33
 12/19 A kérdező kommentje:

Hiába ferdítitek el az egészet, én nem arra gondoltam, hogy a jóképűek végigfogdosnak mindenkit a buszon, hanem szórakozóhelyen/munkahelyen/társaságban őket nem lincselik meg 1-1 nyúlkálásért. Míg egy átlagosabb srácnak még az életét is tönkretehetik akár. Másrészt mi az, hogy kiérdemelte, hogy hozzá nyúljon? Kinek képzeli magát?

Egy jó példa az egész történetre és a társadalmi jelenségre:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Adott egy "nem rossz", közepes pasi, eleinte nyilván vevő volt rá a csaj, bejött a képbe az exhez hasonló alfa, akkor egyből le lett koptatva a srác, aki nem értette mi van. Aztán simogatta, úgy látta, jól érzi magát a csaj, majd már ott tartunk, hogy a válaszolók felbujtják a csajt, hogy csinálja ki a srácot, menjen rendőrségre, beteg fejben, személyiségzavaros meg minden ami szem szájnak ingere. Közben ha a jóképű csávó csinálta volna ugyanezt, akkor kis huncut + nyögdécselve élvezett volna el a csaj. Akkor szó sincs arról, hogy tilos hozzáérni.

2020. okt. 2. 13:36
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Nyuszika, vedd tudomásul, hogy nem fogdozol nőket, amíg egyértelműen engedélyt nem adtak. ENnyi. Hogy én kinek mit engedek meg, az én dolgom.

Másik példa. A lakásomba is azt engedek be, akit akarok, te meg hőböröghetsz, hogy téged miért nem, mikor mást igen. Tudod miért? Csak. Mert. Mert ilyen kedvem van. EZ egyedül az én dolgom.

A zaklatást meg rohadt könnyű elkerülni, nem kell idegen nőket fogdosni.

2020. okt. 2. 14:05
 14/19 anonim ***** válasza:
47%

Sehogy.

A nők úgy vannak ösztönszinten programozva, hogy csak olyan férfiakkal akarjanak szexelni, akiktől a lehető legjobb géneket öröklő, lehető legegészségesebb és életerős utódokat tudjon szülni. Ezért rajonganak a kevés jól kinéző férfiakért (született jópasikiért) és undorodnak az összes többi férfitől, hogy még véletlenül se szüljön rossz férfitől.

És ugye az nem kérdés, hogy teljesen másképp állnak hozzá olyan férfiakhoz, akikért már a külsejük miatt alapból oda vannak, mint olyanokhoz, akiktől alapból undorodnak.

2020. okt. 2. 15:04
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
A férfiak is teljesen máshogy viselkednek egy jó nővel, mint a csunyacska, kövér lánnyal. Mi ebben a más? És gondolom, nem a ronda csajokat akarod fogdosni.
2020. okt. 2. 16:10
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

Nem ferdítünk semmit. Én soha, semmilyen körülmények között nem engedem senkinek, hogy fogdosson. Tök mindegy, hogy néz ki. Csak a páromnak. Akit viszont én választok.

De ha meg is engedném bárkinek is, az is az én dolgom lenne. Ha valaki megérint és nekem ez tetszik, akkor dönthetek úgy, hogy hagyom neki. Mert tetszik. De aki nem tetszik, akitől undorodom, az milyen jogon merészelne hozzám érni? Nem is értem. Soha nem jutna eszembe hozzáérni egy idegen férfihoz.

2020. okt. 2. 17:08
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Abba kéne hagyni már a siránkozást, nem ettől lesz nőd.

Fordítva is így van. Miért van az hogy azok a lányok akik genetikájukból adódóan nagyon szépek, alanyi jogon kb bármit megkapnak?

Én is csinos vagyok, de van egy ismerősöm csaj, gyönyörű, bonba testű, kb minden pasi álma.

Az exe (aki nyilván rohadt pénzes) keresztül-kasul cipelte a világban mindenhova nyaralni, luxusszállodákban laktak, síelni, egy névnapra kapott egy 50 ezres cipőt stb.

Oké hogy a szerelmének ajándékot vesz az ember de ez nyilván tulzás:D

És nem, nem az a baj hogy másnak jó, jobb, sose irigykedtem (najó kicsit arra hogy mennyire szép igen) hogy ő hova megy, de kb semmit nem tetz érte. Alanyi jogon jártak neki ezek a dolgok.

A kiemelkedően szép emberek szinte mindig valamiből többet kapnak mint egy átlagosabb vagy egy csúnya.

Az élet már csak ilyen.

2020. okt. 2. 17:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok csúnya,visszajelzések alapján.A jóképű férfiak mindig is előnyben lesznek.Ezt más férfiaknál is látom.Fogdostam már meg nem egy nőt "csak úgy" (és nem ért semmi atrocitás) de a vonzódásuk irántam már megvolt előtte.Szóval a zöld jelzést mindenkinek ki kell(ene) várnia,ha jóképú,ha kevésbé.

Tessék,gondolom erre voltál kíváncsi.

2020. okt. 2. 21:44
 19/19 anonim ***** válasza:
78%
Hogyan lehetne elérni, hogy a férfiak egyenlően kezeljék a bombázó csajokat a többiekkel?
2020. okt. 4. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!