Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elérni, hogy jobban érdekeljek egy lányt?
Először vizsgáld meg, hogy ez egy nő, aki tudja mit csinál, vagy egy éretlen csitri, aki szalad még 3 kört a tyúkudvarban, nehogy könnyen kaphatónak nézzék.
Ez a fajta "játszmázás" két dolgot feltételez:
1.Csak szórakozik, ez esetben nem érdemes a figyelmedre.
2.Nem tudja mit kezdjen egy férfival.
Mi az amit érdemes tenni?
Férfinak lenni.
Egy férfi nem választ ilyen utat, hogy:
"Tegyem féltékennyé? Ignoráljam?"
Egy férfi egyenes, őszinte, vállalja magát.
Eszedbe jutott már megkerdezni tőle, hogy miért csinálja ezt?
2: pontosan ezt tettem, elmondtam neki hogy bejön. aztán azt mondta én is neki, de most nem tudja mit akar meg mittudomén. Aztán kezdte ezt a játszmázást.
6 - vagy egy hónapig ment az udvarlás, mennyit kéne még? azért van egy pont amikor elgondolkozol ...
többiek: megpróbálom ezt, kíváncsi vagyok, mi lesz a reakció. esetleg megemlítem futólag, hogy találkozgatok valakivel, aztán meglátjuk :D
Elhívtad randira? Írogatsz neki munkaidőn kívül? Ha igen, akkor nem szóltam semmit. Ha nem, akkor ne csodálkozz hogy hülyének néz a bókjaiddal együtt. Sokra megy vele, ha nem akarsz tőle semmit. Persze hogy hátrál ha te nem viszed előbbre a dolgokat. Nem is értem, megbeszéltétek hogy bejöttök egymásnak, akkor mi az isten fnak nem hívtad még el sehova???
Hívd randira ha eddig nem tetted, aztán ott kiderül minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!