Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elérni, hogy jobban érdekeljek egy lányt?
Figyelt kérdés
Tudom az illető kollégáról hogy tetszem neki, de játszmázik, és miután bókolok neki, vagy kavezunk egyutt, időnként előadja a távolságtartót. Ha ezután nem keresem, akkor viszont időröl időre ir, vagy elhiv enni pl, majd folytatja a játszmát. Hogyan tudom elérni nála, hogy felcserélődjenek a szerepek és ő “udvaroljon” nekem? Már unom az egészet. Egy esélyt adnék még a dolognak hogy meglássam tényleg akar-e valamit. Tegyem féltékennyé? Ignoráljam? Segitsetek!2020. okt. 7. 00:24
11/11 anonim válasza:
Hívd el mégegyszer randira, de csak ha ő is szokott rádírni, nem csak te. Ha eddig is egyoldalú volt az egész, akkor szerintem hagyd mert tényleg csak hülyíteni akar mást nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!