Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok csinos lány, akkor mivel lehet elérni, hogy érdekeljek valakit?
Az alapvető jó viszonyunk megvan, talán még a szexben is benne lenne...de én nem csak ennyinek tartom magam, hogy dugunk egyet és annyi.
Hogy lehet elérni, hogy valaki többre tartson ennél?
(nem volt köztünk semmi sem)
Ez nem olyasmi, amin egyik pillanatról a másikra változtatni lehet. Alapvető személyiségbeli változás kell. Legyen tartásod ekőször is ez a legfontosabb. Lehessen veled bármiről órákat beszélgetni, barátokként hülyülni. Legyél gondoskodó, odaadó. Rengeteg dolog kell ahhoz, hogy valaki alkalmas legyen egy komoly kapcsolatra egy férfi szemében.
De sajnos valakinek a már kialakult véleményét nagyon nehéz megváltoztatni. Ha úgy ismert meg, hogy nem igazán vagy alkalmas neki kapcsolatra, akkor ezen nehéz lesz változtatni
Gazdag szülők, alárendelődés a végtelenségig aka minden igényét kiszolgálod.
Minek egy ilyen fiú neked?
Nem nagyon ismer, hiszen összessen talán 3-4órát töltöttünk együtt. :)
Akkor viszont nagyon jól elbeszélgettünk, mindenféléről. Igaz, későn találkoztunk, de jó sokáig ültünk és beszélgettünk.
Csak nem vagyok gyakorlott az ilyesmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!