Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet elérni, hogy egy férfi barát többet akarjon barátságnál?
Legyél vele kedves, megértő és érezze, hogy számíthat rád. Persze ezt egy barát is úgymond "megadhatja" de ezzel könnyen el tudod érni, hogy beléd essen, ha vonzónak tart.
F
Hidd el, semmit.
Magam dolgából tanulva: évekig volt egy fiúbarátom, nem fordult meg a gejemben, hogy lehetne más, aztán jött egy szikra, és mindkettőnk fejében felgyúlt a világosság. Fél évig voltunk együtt.
Másik: van egy fiúbarátom másfél éve. Egy éve szeretem, ő vagy háromszor elutasitott, bármit tettem. próbáltam a legtökéletesebb, legvonzóbb lenni, neki mégis a nálamnál egyszerűbb, hétköznapibb lányok jöttek be. Olyanok, akiket nem is érdekelt igazán.
feladtam a dolgot. Hiába eröltetném, felesleges.
Lehet, hogy mire túlleszek rajta, addigra jön rá, hogy én vagyok neki az, aki kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!