Miért nehéz ilyen alakot elérni, és miért számít felszínesnek, aki ilyenre vágyik?
Sziasztok!
Pár átlagos, kissé zsíros testű emberről rakok ki fotókat.
Attól tekintsünk el, hogy vannak genetikailag nagoyn vékony, hízni képtelen, vagy pedig beteg, fogyni képtelen emberek. Ez a kisebb százalék.
A többi ember viszont, miért képtelen legalább annyit dolgozni a testén, hogy így nézzen ki? Nem kell több, ez szerintem a legtöbb embernek tökéletesen megfelel mindkét nem esetében.
Akik erre képtelenek, és irreálisnak tartják, elmondják, hogy mégis miért? (a kórosan sovány/beteg eseteket leszámítva).
ez a nő sehol sem homokóra alkatú és szemre kb. nulla edzés van mögötte. akinek a szemében ez a szint is elérhetetlen álom, azzal vagy nagyon kiszúrt a sors, vagy tényleg nagyon elhagyta magát.
A rózsaszín bikinis lány egy kismellű, nagyon narancsbőrös, szottyadt csajszi.
Köszönöm egyébként a válaszokat!
Direkt azért írtam, hogy genetika/betegség más. Aki hormonok miatt olyan, amilyen, az betegség. Hülye kötekedő nem vagyok.
161/66,6kg lány voltam, amikor úgy éreztem, hogy undorító vagyok. Nekem minden zsír a combomra megy, máshol alig, de konkrétan l-es gatya jött rám.
Elkezdtem fogyózni, edzeni, nagyon keményen, és lement már kerek 4 kiló. Most olyan narancsbőrös a fenekem, mint a linkelt lánynak. Próbálok edzeni, részesíteni, és szépülni.
Aki képes (tehát NEM genetika és NEM hormon, betegség) változni, attól kérdeztem volna alapvetően, hogy ez miért irreális.
Ja és Monroe erősen előnytelen körte forma. Pici mellek, nagy, szotyi fenék.
A fekete bikinis nőt pedig rengetegen szimplán ledagadtozzák. Vagy molettnek hívják.
Monroenak gyönyörű alakja volt, én ezért tartanálak felszínesnek pl. A pici mellekről nem tehet és vonzó is,a feneke nagy volt, de ne feledjük, akkoriban a nők még max csak karido mozgást végeztek, nem volt még hasznos fenék edzés. Az a nyolcvanas években jött be.
Én pl 162 cm magassággal vagyok gebe 60 kilósan, bár ez a korom miatt van, huszon évesen 54 kilósan mondta mindenki, hogy most hagyjam abba sürgősen mert már a bordáim látszanak, közben meg vaskos volt a combom. Erre mondjuk, hogy genetika. Kevés emberen oszlik el arányosan a súly. Az a lényeg, hogy mivel érzed jól magad, mi a fenntartható súly. De nem kérheted számon azt, aki nem sportol mert utálja, legföljebb ne gyere össze vele.
Azért nehéz, mert a genetika/betegség faktor nem olyan ritka, ahogy azt szeretik beállítani.
Pl. a lakosság túlnyomó része inzulinrezisztens - anélkül, hogy fogalma lenne róla. Ettől az még dolgozik, és vagy a fogyást, vagy a hízást lehetetleníti el. Pajzsmirigy ugyanez, a TSH ref. tartomány túl szélesre van hagyva, és amíg belefér az értéked, nem is nézik a többit. Gluténérzékenység, különös tekintettel a NCGS-re? Még kevesebb esetben van felismerve, de attól még ugyanúgy teszi a dolgát... Sorolhatnánk.
170 cm vagyok, épp a minap álltam a mérlegre, már csak 46 kg. Embertelen munkát kellene beletolnom, a nap minden percének, az egész életemnek a diéta és az edzés körül kellene forognia, hogy elérjem a megfelelő súlyt/alkatot, és mellet még így is műttetnem kellene magamra. Nem normális dolog elvárni senkitől, hogy ennyire rácsavarodjon az egészre, ez élhetetlen. Szomorú, hogy ma, 2021-ben már ott tartunk, hogy ez alapfeltétele a partner/pártalálásnak, és ha nem teljesíted, nézelődj a fogatlan csövesek között...
"Azért nehéz, mert a genetika/betegség faktor nem olyan ritka, ahogy azt szeretik beállítani."
De nem is olyan gyakori, mint ahogy azt szeretik beállítani. Az, hogy 30 év alatt a duplájára nőtt az elhízottak aránya, nem genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!