A Scitec Nutrition-nél van megbízhatóbb márka is?
Figyelt kérdés
Inkább fehérje porokra gondolok. Ti mit ajánlotok ami jobb a scitecnél?2010. aug. 17. 22:02
41/41 gergely8989 válasza:
A scitec nagyon gyenge termek rengeteget csalódtam benne.
Mostanában egyre többet. Pl a bcaa gluatmin komboja szét marta a gyomrom. A bcaa jatol gyengültem. Az alvasegitojetol bedagadt az arcom es vizesített. Utána jártam a cégnek dunakeszin van a székhely magyar cég es Kínából hozzak be az alapanyagot. Menj be egy prime proteinbe vagy egy elitbody üzletbe ezerszer jobban jársz. Ott amerikai első osztályú termékek vannak. Nem lehet egy kártyára venni a scitecel ég es föld az amerikai termékek javara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!