Astor vagy Rimmel? Melyik a megbízhatóbb márka?
Astortól most vettem egy púdert és nagyon elégedett vagyok vele. Rimmeltől vettem egy szempillaspirált, arra azt mondanám hogy nem rossz, egész elfogadható, de azt nem mondanám rá, hogy hú de jó.
Astortól van egy rózsaszín körömlakkom, azzal nagyon elégedett vagyok, csak 2-szer kell festenem hogy látszon, de így tökéletes. A Rimmeltől a sötét lila körömlakk szintén tökéletes a számomra, meg vagyok vele elégedve.
Régebben volt Rimmeltől egy sötétkék szemhéjpúderem, de már ezt a fajtát nem árulják, na azzal is nagyon elégedett voltam, kár hogy már nem lehet ilyet kapni. Valamint régebben amikor nem használtam szemhéjtust hanem helyette még csak szemceruzát, akkor azt mindig a Rimmeltől vettem, mert nagyon jó volt, jó feketén fogott, míg más messze nem volt olyan jó.
Ennyi az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!