A HTC mobilok közül melyik a jobb, megbízhatóbb? 1. Sensation 2. Desire S 3. Desire HD vagy esetleg valami másik típus vagy márka?
1. Sensation 2. DHD 3. DS Ebben a sorrendben.
Bár én nem vennék HTC-t, versenyképes, jó minőségű telefonok, de a súlyuk jóval több, mint bármelyik versenytársuké.
GPS mindben van.
Ha ennyi pénzed van rá, vegyél inkább Samsung Galaxy S2-t. Nem szeretem a Samsungot, személyes tapasztalatom nincs is az S2-vel, de meggyőzőnek tűnik a tesztek alapján.
Kedves Jolinar
Köszönöm a válaszodat.
Az túlzás,hogy ennyi pénzem van. De nem fél évre veszek telefont és azért szeretnék egy jót,mert évekig fog mellettem "szolgálni".
Samsungot nem ismerem, igaz a HTC-t sem. Azt hiszem ez hosszú folyamat lesz nálam, mire sikerül döntenem. :)
Köszönöm nektek is a válaszokat. Lenne egy olyan kérdésem,hogy ezekre a telefonokra Igo-t fel tudok tenni? mert ahogy olvastam "GPS navigáció fajtája: internetkapcsolattal/online".
És még annyi felvilágosítást szeretnék kérni, hogy a Sensation mivel jobb, mint a Hd-s?
Lehet és működik offline.
A Sensation könnyebb
Jobb a kijelző felbontása (szebb kép)
3.0-s bluetooth
Alapból újabb szoftver
Van másodlagos kamera
Jobb akkumulátor
Jobb videó (1080p)
Szóval azért van különbség, ebből is a legfontosabb a kijelző felbontása (ekkora méret mellett)
hm, segítettetek a döntésben. Úgy néz ki hogy a sensation mellett döntök, de elötte elmegyek és megnézem,mert szerintem túl nagy teló. Jó volna elöbb ki probálni, csak nem tudom hol tehetem meg ezt. :(
Ahogy olvastam itt és máshol is mindneki erre voksol :)
hálám mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!