A Scitec Nutrition-nél van megbízhatóbb márka is?
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Ez is bizonyítja,hogy a Scitec a legjobb ;) Meglehet nézni, hogy a megateszten is milyen elképesztő változásokat jöttek létre.Aki azt gondolja,hogy a Scitec sz@r azt tudom sajnálni...(tessék lehet lepontozni)
Gondolom csak viccelsz a megatesztes eredménnyel:) A scitec nem szar, szerintem ezt senki sem mondta, nagyon sok jobb van nála, de tűrhető. A vitaminjaim pl mindig scitecesek (kivéve a C). Véleményem szerint azért ilyen népszerű, mert a legnagyobb reklámja nekik van az országban.
A Scitec teszt egy kamu! A legtöbb döntős srác épp egy kúra kezdésénél volt amikor elkezdte a tesztet. Tasakos fehérjétől, glutamintól és kreatintól nem fejlődik így ennyi ember.
A Scitecnél sok jobb márka van és sok rosszabb is.
Jobbak: Twinlab, Universal, Muscletech, ...
Roszabbak: Cytogen, American muscle, Powertrack, ...
Lényegében a Scitec alsó középkategóriás cuccnak számít. Szinte csak Magyarországon van felkapva, mert valójában egy álkülföldi magyar cég.
Amiért amerikai cégnak hazudják magukat:
- Jobb eladhatság, mert a magyarok sznobáriája, hogy a külfödi jobb (pont ezért számos ruhagyártó cég a külföldinak hazudja magát pol: retro, saxoo,...)
- Adózási előnyök
- Könnyebb gyárthatóság, mivel egyes usa államokban hatósági ellenőrzés nélkül bármit rá lehet írni a dobozra.
Próbáltak már belépni a külföldi piacra is, de ez csak a környező országokban sikerült valamilyen szinten. A hazugság hogy tengerentúlon is népszerű csak a reklám része.
Én személy szerint gerinctelenek tartom, hogy külföldinek hazudják, ezért ítélem el a márkát. A fehérjéik egyébként átlagos minőségűek. (egyéb készítményeik viszont átlagon aluliak)
Scitec kiváltására én a Twinlab árkát ajánlom. Ami egy 40 éves valóban amerikai cég. Scitechez hasonló árakkal, viszont sokkal jobb minőséggel.
GreenTea
Egyetértek az utolsó kommenttelővel!
A Scitec (és a Biotech is) magyar. Ez tény. Akit nagyon érdekel, nézzen szét a Versenyhivatal háza táján, szerepelnek legalább egy határozatukban. A Biotech pl. turai. Az Pest mellett van. A tulajról még a Turai Hírek, vagy micsoda is írt. :)
Egyébként meg, ha nagyon megbízható céget keres valaki, szerintem mindenképpen a Gaspari, Weider, DY, meg még egy-két márka jöhet szóba. Bár az is igaz, hogy ezek nem az olcsóságukról híresek... :(
scitec biotechnél pl a gaspari sztem olcsóbb ami vicces is...
A myofusion fehérje gasparitól 12 körül van és dobozos...
A bioteches myoutánzat 15 körül van és zsákos...
vicces nem??
kedves zola
Ha magyar termékek nem kellene becsapni a vásárlót és amerikainak beállítani, minek használjam a drága magyart amelyik kamuzik a cimkén, mint azt amit az egész világon megbízhatóan használnak és olcsóbb???? :D :D
Nem tudhatod, hogy ugyanolyan a minőség hacsak nem vagy minőségellenőr
Az általad emlitett magyar testépítők a scitec reklámarcai
és szponzorálják az ő izmaiknak igazán nincs sok köze a scitechez
Twinlabost vagy Gaspari Nutritionost vegyél,ezek a legjobbak!
A BioTech meg elmehete a faszba ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!