Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Scitec Nutrition-nél van...

A Scitec Nutrition-nél van megbízhatóbb márka is?

Figyelt kérdés
Inkább fehérje porokra gondolok. Ti mit ajánlotok ami jobb a scitecnél?
2010. aug. 17. 22:02
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
31%

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Ez is bizonyítja,hogy a Scitec a legjobb ;) Meglehet nézni, hogy a megateszten is milyen elképesztő változásokat jöttek létre.Aki azt gondolja,hogy a Scitec sz@r azt tudom sajnálni...(tessék lehet lepontozni)

2011. jan. 8. 21:14
 32/41 anonim ***** válasza:

Gondolom csak viccelsz a megatesztes eredménnyel:) A scitec nem szar, szerintem ezt senki sem mondta, nagyon sok jobb van nála, de tűrhető. A vitaminjaim pl mindig scitecesek (kivéve a C). Véleményem szerint azért ilyen népszerű, mert a legnagyobb reklámja nekik van az országban.

A Scitec teszt egy kamu! A legtöbb döntős srác épp egy kúra kezdésénél volt amikor elkezdte a tesztet. Tasakos fehérjétől, glutamintól és kreatintól nem fejlődik így ennyi ember.

2011. jan. 8. 21:41
 33/41 anonim válasza:
82%

A Scitecnél sok jobb márka van és sok rosszabb is.

Jobbak: Twinlab, Universal, Muscletech, ...

Roszabbak: Cytogen, American muscle, Powertrack, ...

Lényegében a Scitec alsó középkategóriás cuccnak számít. Szinte csak Magyarországon van felkapva, mert valójában egy álkülföldi magyar cég.

Amiért amerikai cégnak hazudják magukat:

- Jobb eladhatság, mert a magyarok sznobáriája, hogy a külfödi jobb (pont ezért számos ruhagyártó cég a külföldinak hazudja magát pol: retro, saxoo,...)

- Adózási előnyök

- Könnyebb gyárthatóság, mivel egyes usa államokban hatósági ellenőrzés nélkül bármit rá lehet írni a dobozra.

Próbáltak már belépni a külföldi piacra is, de ez csak a környező országokban sikerült valamilyen szinten. A hazugság hogy tengerentúlon is népszerű csak a reklám része.

Én személy szerint gerinctelenek tartom, hogy külföldinek hazudják, ezért ítélem el a márkát. A fehérjéik egyébként átlagos minőségűek. (egyéb készítményeik viszont átlagon aluliak)

Scitec kiváltására én a Twinlab árkát ajánlom. Ami egy 40 éves valóban amerikai cég. Scitechez hasonló árakkal, viszont sokkal jobb minőséggel.

2011. ápr. 13. 14:37
 34/41 anonim ***** válasza:

GreenTea

Egyetértek az utolsó kommenttelővel!

2011. ápr. 13. 19:19
 35/41 anonim válasza:
skacok k*rva egyszerűen meg lehet nézni hogy melyik márka amerikai, melyik nem. ugye az nyilvánvaló, hogy usában csak usa cuccot használnak... mert nálunk tényleg röhej hogy ami magyar az biztos sz@r... sztem scitec is jó.. tehát www.bodybuilding.com ... shop->brands és ott lesz az összes amcsiban forgalmazott márka ami szine 99.9%ban amerikai is.
2011. aug. 4. 15:19
 36/41 anonim ***** válasza:

A Scitec (és a Biotech is) magyar. Ez tény. Akit nagyon érdekel, nézzen szét a Versenyhivatal háza táján, szerepelnek legalább egy határozatukban. A Biotech pl. turai. Az Pest mellett van. A tulajról még a Turai Hírek, vagy micsoda is írt. :)

Egyébként meg, ha nagyon megbízható céget keres valaki, szerintem mindenképpen a Gaspari, Weider, DY, meg még egy-két márka jöhet szóba. Bár az is igaz, hogy ezek nem az olcsóságukról híresek... :(

2012. máj. 24. 23:41
 37/41 clint ***** válasza:

scitec biotechnél pl a gaspari sztem olcsóbb ami vicces is...

A myofusion fehérje gasparitól 12 körül van és dobozos...

A bioteches myoutánzat 15 körül van és zsákos...

vicces nem??

2012. máj. 25. 14:43
 38/41 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, h ki kell próbálni a termékeket és ami a legtöbbet hozza azt választani. Amatőr szinte simán meg lehet ezt csinálni nem vesztesz vele semmit. Az meg, h a scitec és a biotech magyar, nem szar, SŐT! én támogatom, h vegyük a magyar terméket! ha mindenki azt venné és nem a külföldi "csodaszereket",( amik ugyan olyan minőségűek mint a magyar cuccok) akkor lehet, h a magyar termékek is olcsóbbak lennének. nem kéne a saját fészkünkbe szarni... nem csoda hogy itt tart ez az ország! Vörös Zoli, Kathi Béla, Bodó Imre gondolom nem nyerhettek volna ennyi címet ha olyan szar lenne a scitec, mint ahogy egyesek ezt beképzelik maguknak...
2012. máj. 27. 11:58
 39/41 clint ***** válasza:

kedves zola

Ha magyar termékek nem kellene becsapni a vásárlót és amerikainak beállítani, minek használjam a drága magyart amelyik kamuzik a cimkén, mint azt amit az egész világon megbízhatóan használnak és olcsóbb???? :D :D

Nem tudhatod, hogy ugyanolyan a minőség hacsak nem vagy minőségellenőr

Az általad emlitett magyar testépítők a scitec reklámarcai

és szponzorálják az ő izmaiknak igazán nincs sok köze a scitechez

2012. máj. 27. 19:06
 40/41 anonim válasza:

Twinlabost vagy Gaspari Nutritionost vegyél,ezek a legjobbak!

A BioTech meg elmehete a faszba ...

2012. júl. 17. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!