Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Scitec Nutrition-nél van...

A Scitec Nutrition-nél van megbízhatóbb márka is?

Figyelt kérdés
Inkább fehérje porokra gondolok. Ti mit ajánlotok ami jobb a scitecnél?
2010. aug. 17. 22:02
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
De a legjobb minőség mégis ottvan mindegyikből.A scitec néhány terméktől eltekintve pedig nagyon gagyi
2010. aug. 17. 23:54
 12/41 anonim ***** válasza:
A fehérjéjük pl milyen ?
2010. aug. 18. 01:25
 13/41 anonim ***** válasza:
Mondjuk a Biotech sem a best :\
2010. aug. 18. 02:47
 14/41 anonim ***** válasza:

Az amerikai biotech fényévekkel veri a scitec-et.

Am a fehérjéjük átlagos.Pl 1 whey pro nem 1 nagy cucc de ár/értékben nem rossz

2010. aug. 18. 03:06
 15/41 anonim ***** válasza:

A scitec semmi extrát nem tud a többi gyártóhoz képest. Ez egy hazai cég. ezért nincsenek jelen amerikában. pl spanyolországban is vannak olyan tápkiegek, amit csak ott forgalmaznak, de ez nem jelenti azt, hogy rosszak. vagy ott van az aminostar, ami szvsz egész jó, és cseh.

De hasonló árkategóriában sokkal több nagy nevű amerikai cégtől lehet vásárolni. PL: ON, Twinlab, Ultimate, Prolab, stb.

2010. aug. 18. 04:12
 16/41 anonim ***** válasza:
akkor kb helytálló a középkategória aljába sorolni őket.Szerintem ezzel nem voltam eretnek
2010. aug. 18. 06:34
 17/41 anonim ***** válasza:
Én teljesen meg vagyok elégedve a Scitec-el, simán fel lehet velük készülni bármilyen versenyre. Több nekem nem kell.
2010. aug. 18. 08:46
 18/41 Gyakor ***** válasza:
Akkor linkeljen már valaki ezektől a nagynevű gyártóktól egy normális tejsavó fehérjét 4-5 kg-os kiszerelésben elérhető áron. (Nem kötözködésből, csak épp bevásárlást tervezek, és eddig a scitec 100%whey pro-ra gondoltam, de örülnék, ha tudnátok mutatni hasonlót más - "nagy nevű amerikai" - gyártóktól is, köszönöm)
2010. aug. 18. 09:53
 19/41 anonim ***** válasza:
Pont ezaz, szerintem az árához képest teljesen jó. A sok amerikai cuccban meg azt is megfizeted, hogy idehozzák...
2010. aug. 18. 09:56
 20/41 anonim ***** válasza:
Ezért piacvezető a scitec.Egy universalos termék 10000x jobb de drága.Én is scitecet használok mert nagykerből veszem.
2010. aug. 18. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!