Tudnátok segíteni az étrendemben? (Edzés)
Figyelt kérdés
Nem olyan rég elkezdtem edzeni, calisthenics úton indultam el és ezt is szeretném folytatni. Nem nagyon szeretek súlyokkal edzeni és most lehetőségem sincs nagyon rá. Körülbelül két hónapja kezdtem el és már látok eredményt, nehezebb gyakorlatokat is megtudok csinálni, de eddig az étrendre nem fordítottam hangsúlyt. Nem akarok nagy karokat lábakat, csak egyszerűen szeretnék egy kicsit izmosabb, és ami fontos hogy szálkás szeretnék lenni. Elég vékony vagyok 180 cm 70 kg. Testzsírszázalékom 11-12 körül van, ezt olyan 8-ra szeretném csökkenteni majd a későbbiekben. 18/F2021. febr. 27. 21:06
1/5 Amlator12 válasza:
A kérdésed több helyen rossz. Calisthenicsnek nem célja hogy izmos legyél, hanem gyakorlatok elsajátítása. Te csak saját testsúlyos edzést akarsz. Ha, jól értelmeztem izmot akarsz felszedni. Ezt nem lehet úgy, hogy közbe szálkás vagy. Sokat kell enni, így felizmosodsz majd leszálkásítod a felesleget. Neked tömegnövelő étrend kell nem diéta. Én 173cm-el vagyok 70kg, és évek óta edzek. Növelj tömeget majd szálkásitsad le.
2/5 anonim válasza:
#1es:
"Sokat kell enni, így felizmosodsz majd leszálkásítod a felesleget."
Ezt hogyan kell?
3/5 Amlator12 válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=W1W7XeJh7sE
Itt egy videó ennek segítségével kiszámolhatod a kalóriamennyiséged napra bontva. Célsúlyt meghatározva. Neked olyan kezdetlegesen 76kg-t javaslok. Ennek a súlynak az ismeretével nézd a videót. Egy értékelésbe fog kerülni:) Sok szerencsét.
5/5 Amlator12 válasza:
Kérdezőnek. Miért szerinted kinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!