Az izomláz azt jelzi, hogy nő az izom?
Figyelt kérdés
Nagyon lusta vagyok, tegnap megcsináltam 40 fekvőt és izomlázam van.
Csináljam tovább?
2021. febr. 22. 11:06
1/5 anonim válasza:
Nem. Azt jelzi, hogy szokatlanul nagy terhelés érte az izmaidat. Ha erős izomlázad van, nem javaslok komolyabb edzést. Várd ki azt az 1-2 napot míg elmúlik!
2/5 anonim válasza:
Ahogy az 1-es írja. Attól hogy izomlázad van nem biztos hogy nő is az izom. Általában azt jelzi, de ahhoz kell megfelelő tápányag, illetve az izomláz mértéke sem mindegy. Ha durván megdolgoztattad, akkor van az az állapot amikor a szervezet az izmot bontja le a felépüléshez.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Egyébként nem durva csak kicsit érzem.
2021. febr. 22. 12:37
5/5 anonim válasza:
Az itomláz azt jelzi, hogy szokatlanul nagy megterhelés miatt felgyülemlett az izomban a tejsav.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!