Hogyan tudom megkülönböztetni az ínhüvelygyulladást az izomláztól?
Figyelt kérdés
Volt már mindkettő (a gyulladás az achillesemben). Szóval így tapasztalat van mindkettővel.
Tegnap eléggé megerőltettem a kezem, felemás korláton gyakoroltam sokat (nem vagyok tornász, tesi érettségire készülök). Ma pedig fáj az alkarom ha szorítani próbálok. Viszont nem tudom eldönteni hogy csak izomláz, vagy esetleg begyulladt. :/ Melyikre van nagyobb esély? Mit gondoltok, melyik a valószínűbb?
2021. febr. 1. 17:18
1/4 anonim válasza:
Inhüvelygyulladásnál egy ízület fáj, izomláznál meg egy izom... de amúgy mindkét esetben gyulladásról beszélünk.
2/4 A kérdező kommentje:
De ha én csak annyit érzek hogy fáj, és nem tudok szorítani, akkor továbbra sem tudom eldönteni😅
Azt tudtam, csak így egyszerűbb volt a fogalmazás.
2021. febr. 1. 20:34
3/4 anonim válasza:
Csak tudod, hogy hol fáj :)
A teljes alkar izmod, vagy a csuklód?
4/4 A kérdező kommentje:
Az alkarom😅
2021. febr. 2. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!