Ínhüvelygyulladással érdemes elkezdeni kempozni? 31 éves vagyok.
inkább a gyulladáscsökkentő táplálkozás tesz neki jót,vagyis a kiváltó megszüntetése.
ha krónikus a dolog,akkor a tej és tejszármazékok teljes elhagyása javasolt,napi 4-6 szem arthroxonnal kiegészítve 1 éven át.
ettől függetlenül 31 éves kezdőként már a sallangmentes lényegre lenne érdemes törekedni amit mondjuk egy sparring központú álló bunyó stílusban meg tudnál találni,mint a boksz,savate,tájbox.
A tejet már 16 éve elhagytam, ahogy a gabonát is mérsékelten eszem vagy 12 éve.
Viszont azért gondoltam a kempora, mert a többiben, amiket írtál, sok a rúgás, ütés, túlerőltetés, míg - úgy tudom - a kempo inkább földharcra és előre betanult mozdulatokra épít, amivel "lebénítod" az ellenfeled. Ezért gondoltam, hogy ez kíméli legjobban az ízületeimet.....
ez a lebénítod az ellenfelet egy mese legfeljebb,ilyenekben nem kellene hinned.
azért írtam álló bunyót,mert a kevert stílusok sokkal összetettebbek éppen ezért a tanulási folyamatuk is 2-3x annyi,plusz földharcban birkózásban 10x akkora terhelésnek lesznek kitéve az ízületeid,mint álló bunyóban.
a másik,hogy amit hallottam kempo karate edzéseken még mindig bejátszanak középkori dolgok.
pl nyáron is bezárják az ablakot,hogy kevesebb legyen az oxigén mert az milyen jó is egy hobbistának aki nem versenyre készül.
vagy nem lehet inni edzés közben,mert fa-sza ha edzésen dehidratáltan ténferegsz és mekkora mártír vagy hogy bírod.
az meg hogy megy valami zene edzés közben,az ilyen keleti stílusoknál szóba sem jöhet.
az ilyen felesleges és merev dolgok meg tőlem a legtávolabb állnak,de ugye rólad van szó neked meg lehet hogy tetszik az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!