Szerintetek a kettőt együtt ötvözve lemenne pár kg?
régebben irogattam a fogyókúra kérdéskörbe de mindig le lettem oltva és pontozva...
Pláne amikor a 90 napos diétát szidtam. Annyira megnézném ki okoskodik ennyit, lehet egy 100 kilós tehén.
Mert hogy az is tökéletes és mennyien lefogytak tőle.
igazából szerintem is lehet hatásos a 90napos diéta...
Napi 8 spiróval meg végtelen-1 adipexel
vékonyabbnak vékonyabb lesz az tuti mert az összes izmot lenyomja magáról. Fehérje nap, keményitő nap, szénhidrát nap stb...
akkor kb négy-ötnaponta eszik fehérjét, de fas...zság hallod... ráadásul a keményitő napon krumplit eszik akkor szénhidrátot eszik nem??? csak egy fogyatékos találkhatta ezt ki, az idióta nők meg csinálják (tisztelet a kivételnek)
hallod nekem lövésem nincs mi a tököm az a 90napos diéta:D
De az én módszeremmel biztosan hatásos
Sőt az 1 napos diéta a beadja!ZSÍRLESZÍVÁS
az is kemény de a 90 napos diéta lényege, hogy külön fajta kaját fogyasztunk mindennap.
Van gyümölcsnap is. Tehát jócskán becsapod az egész emésztőrendszered, anyagycserét, mert nem engeded hozzászoktatni a mindennapi tápanyaghoz. És mível napokon keresztül egy gramm fehérjét sem kap a szervezet lebontja az izmot, de kap cukrot, szénhidrátot, keményitőt, és ezért a zsírréteg megnő, de a tükörben vékonyabbnak látszik az idióta és örül. A narancsbőr, a megnőtt testzsírszázalék kit érdekel ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!