Szerintetek a kettőt együtt ötvözve lemenne pár kg?
Haxornál a pont!
"Husi"... ma számolom: 1!
Amúgy igen. Elmondom az én okfejtésem:
Nem lefekvés előtt SOKAT kajálni, legalább két órával. Ennek semmi köze sincs a testépítéshez. Azért nem jó alvás előtt SOKAT kajálni mert nem lehet tőle jót aludni. Viszont akkor sem lehet jót aludni amikor éhes az ember. Tehát meg kell találni a középutat.
De más részről: annyiban, jobb este nem kajálni, hogy így egy teljes étkezés kimarad tehát többet lehet enni nap közben. Viszont nem jó mert amit te is írtál reggel felkelve mindent megesz az ember ilyenkor.
A fogyáshoz semmi köze nincs mágikus hatása annak ha este hat után nem kajálsz pláne nem ha egész nap csak zabáltál.
Oszd el az étkezést szépen egyél legalább 5x egy nap.
Jah, vagy egy kis párolt hús :)
De egy natúr kisjoghurt is megfelel szerintem.
ismét egy nők lapja diéta.
Ezeket ki találja ki???
Mondjuk amilyen vagyok mindig éhesen fekszem le :)
Nekem olyan gyomrom van, hogy húúú. Mindegy mennyit eszek csak éhesebb leszek. Ha jól emlékszem 1x laktam úgy igazán jól életemben. Meg lettünk hívva vendégségbe, én mondtam nem megyek tuti nem lesz hús mert vegákhoz mentünk. Csak addig szekáltak amíg bele egyeztem, de csak úgy, hogy mielőtt elindulunk megehetem a csirkemellem :3. Úgy is volt be is dúrtam a csirke mellet, elindultunk. Meglepetésemre annyi hús volt, hogy az ááá XD Ettem egy kis tál levest főtt tyúkkal. Aztán rizst, őzpörköltel és hozzá töltött csirkecombbal. Aztán volt rántott hús, krumplival. Desszert egy jó nagy adag pogácsa volt, de kiderült van tiramisu is XD. Akkor aznap kb 2kg húst ettem meg, 6-an voltunk én egyedül ettem annyit mint a többi 5 :). Akkor az egyszer jól laktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!