Napi 30-40 perc torna hány hét után hoz látható eredményt?
Figyelt kérdés
Meg kilogramban vagy cm-ben érdemesebb mérni magam?2021. jan. 22. 17:40
11/16 A kérdező kommentje:
Le irtam mert jött fel
2021. jan. 23. 20:53
12/16 A kérdező kommentje:
Kalória számlálást értem 2200 kalorián belül szoktam maradni azt olvastam ennyi ajánlott
2021. jan. 23. 21:06
13/16 anonim válasza:
Nincs olyan,hogy mennyi ajánlott. Mindenkinél más. Valaki 3000 kalóriával is fogyni fog,valaki meg 2000 kalóriával is hízik. Nonszensz,hogy mindenkinek x mennyiség ajánlott.
15/16 anonim válasza:
Most ennek semmi értelme nem volt,hogy belinkelted,mert ugyanaz a lényege a cikknek is,mint amit leírtam. A cikk azt írja, hogy több mindentől függ, hogy mennyi kalóriára van szükséged. Akárcsak elolvasod az előző valaszomat,ott van benne.
Pl egy 40 kilós, 16 éves lány megeszik 2200 kalóriát és nem mozog mellé rendszeresen vagy nincs húdegyors anyagcseréje,akkor valószínűleg sok lesz és el fog hízni. Ugyanez fiúknál. Lehet,hogy 2700 ,,ajánlott",de szerintem meg hülyeség. Én 3400 kalóriával szálkásodok, és csak napi 1 edzésem van (az úgy kb -150 kalória). 2700at ennék,már rég lefogytam volna elég rendesen...
El kell felejteni az ilyen ,,ajánlott" és társai hülyeségeket,amiket lehet olvasni. Nem. Hülyeség. Egyénenként változik.
16/16 A kérdező kommentje:
Én ezt értem 😂 eddig nem híztam pl nasolassal sokkal több kaloria volt 1500 körül eszek altalában egy nap 49 kg voltam 52 vagyok most nem vagyok kövér a mozgásom annyi, hogy rengeteget takarítok szoktam sétálni biciklizni a kérdésben azért van benne a mozgás mert eddig nem nagyon tornáztam különösebben mert nincs bajom az alakommal csak ha valami jó mért ne lehetne jobb 🤷
2021. jan. 24. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!