Mennyivel rosszabb fehérjét tejjel mint vízzel inni?
Figyelt kérdés
Vízzel próbáltam de egyszerűen sz... íze van, legalábbis még nem találtam olyat ami vízzel olyan csuda jó lett volna, ezért laktózmentes tejjel iszom és így egész jó , nem csak tűrhető hanem majdhogynem kifejezetten jó íze van.
Viszont nem tudom mennyire baj , hogy nem vízzel iszom. Gondoltam rá kipróbálom esetleg vízzel, csak nyomok hozzá kis zero csoki syrupot esetleg. De ha jó tejjel is akkor inkább a tejet preferálnám.
tejjel finomabb, de a laktóz megköti a zsírt, na meg rossz a terembe hurcolászni egy shakernyi tejet ami 2 órán át ott rohad nyáron a szekrényben, viszont víz van mindenhol (igaz, van ahol szemetek és csak melegvíz)
2021. jan. 19. 16:39
2/13 A kérdező kommentje:
Ez laktóz mentes tej, az is rossz akkor? :) Direkt olyat veszek , nem vagyok érzékeny, de nem kockáztatok
2021. jan. 19. 16:45
3/13 anonim válasza:
Körülbelül az anyag 30%-át semlegesíti a tej. Úgyhogy annyi kárba vész. Nyilván te dolgod, te pénzed, de szerintem az azért sok. Egyébként az én fehérjém konkrétan finom vízzel. Én scitec nutrition nevű fehérjét szedek. Egyik legjobb minőségű állítólag. Próbáld ki.
2021. jan. 19. 16:49
4/13 anonim válasza:
Sokkal lassabban szivodik fel, egy resze kárba is megy. Plusz beviszel csomo folos kcal-t. Ha jo format akaraz inkabb viz. De milyet iszol h ilyen sz@r? Rengeteg finom feherje van. De am se az izeert isszuk. Csak lehuzod azt kesz
2021. jan. 19. 16:53
5/13 anonim válasza:
Laktózmentessel jobb ogndolom. Amit utsó ír nekem is új volt, én csak a praktikátlansága miatt nem tejezek, meg mert drága, a csapvíz meg ingyen van (anyámnál meg a teremben).
Viszont a sciteces részben ne higyj vakon, én ott jó ízű fehérjét, jó tápanyagtartalommal még nem tudtam használni, csak a Biotechben. Ott jobbak az arányok. Viszont scitechben a tömegnövelők ugyan így jobbak pl. Biotechben bármelyik 100% Whey Pro jó (régen Brutal Muscle on néven futott) a gyümölcsös ízek sokkal jobbak vízzel, mint az ilyen sütemények, édességek, amik alapból tejes kaják kb.
2021. jan. 19. 16:53
6/13 anonim válasza:
Én évek óta 1,5 tejjel iszom. Mi francnak igyam vizzel, mikor pocsék íze van mindegyiknek? Nem értem, mi a nyavalyának kell direkt úgy csinálni, hogy minden a lehető legpocsékabb legyen? 😀 Ez ilyen direkt önsanyargatás? Mert akkor hajrá! Én iszom tejjel, más is azzal issza, azt nem lett több se kevesebb
2021. jan. 19. 17:12
7/13 anonim válasza:
Nincs laktózmentes tej a piacon. Csak ez a neve, de mindegyikben van laktóz, normális tejek, csak raknak hozzá több-kevesebb laktózt lebontó laktáz enzimet.
2021. jan. 19. 17:26
8/13 anonim válasza:
Ha pocsék íze van a fehérjéteknek, akkor vegyetek más márkájút, más ízűt vagy egyszerűen rossz arányban keveritek, valószínűleg túl sok vízzel. Az ilyen műanyag kókuszos-epres csodákat én se szívesen iszom, de a csokisokon általában nem érezni azt a mesterséges mű ízt.
2021. jan. 19. 18:30
9/13 MadSeal válasza:
Az anyag 30%át semlegesíti? Erről szeretnék részletesebb magyarázatot kapni, elég bro-science szaga van.
2021. jan. 20. 02:58
10/13 anonim válasza:
9: Valószínűleg azért, mert az. Nekem már ott elvesztette a hitelét a dolog, hogy "anyag"-ként beszélünk a fehérjéről :) Miért semlegesítené a tej a fehérjeport amikor gyakorlatilag (nagyvonalakban) por állagú koncentrált tejről van szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!