Lehet valaki izmos és sportos testű amellett, hogy alkoholista?
Figyelt kérdés
Fogyni biztosan lehet mellette, mivel 25 kilót fogytam amellett hogy full alkoholista voltam. Szimplán azáltal, hogy nagyon keveset ettem, igaz az izmaim is leépültek akkoriban.
Már 2 éve nem iszom, de igazából hiányzik. 1 év múlva tervezek visszaszokni. Addig építek izomtömeget.
Ha már megvan az izomtömeg és a kívánt testzsír százalék is, akkor heti 1-2 berúgás mellett lehet tartani? Nem egy testépítő szintet, csak egy mérsékelten izmos testet.
tegnap 17:21
2/3 anonim válasza:
lehet persze, de figyelj hogyan alakul a keringésed majd egy ilyen terhelés mellett. szerintem elég csak a sporttal foglalkozni aktívan, meg tenni az élet dolgaiban.
3/3 anonim válasza:
Valamennyire lehetsz izmos lecsúszott szar alkeszként is. Kérdés, hogy meddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!