Valaki picit bátorítana?
Sziasztok,
6 évig alkoholista voltam (vagyis még vagyok is, de elhatároztam nem iszom), így az izmaim szépen leépultek, kondim nulla. 7 kilogramm izom deficitet mutatott ki a mérés amire bejelentkeztem. Ez is egy indok a sok kozul ami miatt eletmodot szeretnek valtani.
Elhataroztam, hogy elkezdek valamilyen mozgas fajtat, ahol társasagba jarnek, legalabb jobban motivalna es lehet kepes lennek emberi kapcsolatokat is kialakitani (az evek alatt szinte mindenkit elveszitettem). Nezelodtem es gondoltam kiprobalnam a spinninget. De nem merem felhivni az edzotermet es tele vagyok ketsegekkel, hogy mit fognak rolam gondolni, fiatal vagyok aztan semmi kondim, csupa zsir vagyok :( Dagadt nem annyira, csak nagyon zsiros a sok pia miatt. Valaki kerlek tudna egy picit biztatni, nagy szuksegem volna ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!