Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki picit bátorítana?

Valaki picit bátorítana?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

6 évig alkoholista voltam (vagyis még vagyok is, de elhatároztam nem iszom), így az izmaim szépen leépultek, kondim nulla. 7 kilogramm izom deficitet mutatott ki a mérés amire bejelentkeztem. Ez is egy indok a sok kozul ami miatt eletmodot szeretnek valtani.

Elhataroztam, hogy elkezdek valamilyen mozgas fajtat, ahol társasagba jarnek, legalabb jobban motivalna es lehet kepes lennek emberi kapcsolatokat is kialakitani (az evek alatt szinte mindenkit elveszitettem). Nezelodtem es gondoltam kiprobalnam a spinninget. De nem merem felhivni az edzotermet es tele vagyok ketsegekkel, hogy mit fognak rolam gondolni, fiatal vagyok aztan semmi kondim, csupa zsir vagyok :( Dagadt nem annyira, csak nagyon zsiros a sok pia miatt. Valaki kerlek tudna egy picit biztatni, nagy szuksegem volna ra.

2017. júl. 18. 08:36
 1/2 anonim válasza:
Csak gondolj arra ,hogy majd milyen jó lesz ha majd eléred a "célodat". És ne félj. Sok ember így kezdi.Mindegyik :) .
2017. júl. 18. 09:02
 2/2 anonim válasza:
100%
Hé...en is ugy kezdtem a fitnesselest hogy feltem:,,jaj mi lesz,20kg plusz van rajtam,1 eve nem mozogtam,egy csomo jo alaku csaj kozott..." es bementem az elso edzesemre,jo erzes volt latni hogy voltak ducik is,de senki nem nezett le,sot kesobb amikor talalkoztunk az utcan koszontek es en is nekik :D olyan jo erzes volt!en szeretek edzesre jarni azota,osztonoz nagyon hogy a tobbiek is kuzdenek ugyhogy en is fogok!Ne add fel!hidd el,megfelelo eletmod valtassal,sporttal viszaszerzed azt amit elvesztettel,es az emberek is mas szemmel fognak rad nezni!Nekem is nehez volt mert 3 szervem se mukodik megfeleloen,igy tobbet kell kuzdjek mint mas de elobb utobb tudom hogy elerem amit szeretnek :D (21N)
2017. júl. 18. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!