Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lenne igény egy testépítő...

Lenne igény egy testépítő politikai pártra, vagy ez halott ötlet a világ 4. legelhízottabb és 1 millió alkoholista országában?

Figyelt kérdés

2019. aug. 31. 23:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lenne, lenne, de mi lenne a program? Stadionok helyett konditermek? Határkerítés helyett erősemberek élőlánca? És ki lenne Soros helyett a főgonosz?

Engem érdekelne, már csak azért is, mert tetszenek a vicces dolgok :)

2019. szept. 1. 00:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Dohánytermékek, alkohol ÁFA emelése. Ez fedezné a magyar hús, zöldség, gyümölcs termèkek ÁFA eltörlését. Így sokkal olcsóbban lehetne megvenni az egészséges ételeket. Amúgy is sok csóringer van az országban, a gyerekek szinte nem is esznek zöldséget és gyümölcsöt. Aki kórosan elhízott önhibájából, attól megvonnám a TB-t. Így lehet elgondolkodnának kicsit. Minimum a tesztoszteront legalizálnám. Túlsúlyosoknak 70% kondibérlet támogatást adnék. Menzákon bevezetém a fitt menüt, és aki ezt választja a gyerekének, annak nem kellene fizetni a sulit, se a tankönyveket. Rengeteg kerékpárutat építettnék a stadionok helyett. Meg ilyesmik... Lehet a boldenont is legalizálnám 🤔 Mert a boldenone jó...

2019. szept. 1. 03:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A dohányzásnak nincs hatása a testsúlyra, vagy az izomtömegre, amennyire én tudom. De a túlsúlyos emberekkel kapcsolatban igazad van.
2019. szept. 1. 03:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!