Testépítés nyújtás nélkül vs. nyújtással?
Én eleinte nem csináltam nyújtást, azt 1x úgy megfájdult a hátam hogy felkelni se tudtam napokig!
22F
Nagyon fontos.
Nyujtas nelkul pl nem lesz egyenes a karod, hátad, stb
Izomszalagok --> na ilyen nincs.
Az izmok nyújthatósága fontos egészség szempontjából, ezt már írták, de kérdésedre válaszolva:
A formát olyan szempontból érintheti, hogy ha meg tudod nyújtani az izmaidat az egy sokkal jobb alapot ad rá, hogy izmot növelj, sőt addig is elmennék, hogy az ez egyik alapja, mivel a hipertrófia nagyrészt annak a következménye, hogy teher alatt megnyúlik az izom, vagyis teljes mozgástartományon végzed a negatív szakaszt, illetve, előnyújtott helyzetből megindítod a mozgást az izom rövidülése által, ezek mind elég nagy feszülést generálnak az izomban. Nyilván ennek az alapja az, hogy egyáltalán MEG TUDD nyújtani az izmot külső teher nélkül első körben.
Kisebb csoportos online otthoni sulyemelos edzest tartok. Elejen bemelegites,a 2 oras edzes utan alapos nyujtas.
A legjobb nyujtasokat a ksi boxorairol hoztam.
Nem serulnek,nincs joforman izomlazuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!