Mennyire hatékony fejlődés?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok 171 cm magas, 73 kg és szeptember 24-én fogtam neki edzeni és futni időre és minőségre először
-3200 méter kezdődött 17:25:64 most a legjobb 14:22:06
-fekvőtámasz kezdődött 27/19/13/15/13 (egymás után 1 perces pihenőkkel) a jelenlegi legjobb mely két féle, gyors 66/40/32/36/30, lassú stílus amikor lefele is 3 másodperc és vissza szintén 3 másodperc 37/27/20/20/20
Hétvégente futottam egy bizonyos megszabott időre, mely kezdődött fél óra szünet nélküli futással és most három és fél óránál járok (legutóbbi három és fél órás távolsága 27 km lett)
Mennyire mondható szeptember 24-től január 12-ig hatékony fejlődésnek?
Hétfőtöl péntekig váltakozva
2021. jan. 12. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!