Párom, hogyan motiválhatnám hogy végig csinálja a
diétát?
Figyelt kérdés
32 éves nő, 158cm és 60kg. Mellette pajzsmirigy problémája is van, így extrán hízékony. Nyáron lement 57-re de félbe hagyta a dolgot, mostanra megint 60kg. Hétfőn fogott újra neki a diétának, kalória és makro számolás stb. De vagy nem írj be az aplikációba vagy nem tartja be a beállított makrókat, nem figyel, nem érdekli. Tudom hogy őt is zavarja ez a 10kg túlsúly mert bevallotta, de akkor miért nem nincs kitartása? Ráadásul emiatt nem is öltözik igazán nőiesen, nem érzi jól magát a bőrében, viszont meg sem próbál a kedvemben járni azzal hogy csinosan öltözik.
Viszont ha lát egy pocakos, apukatestű pasit aki nem olyan mint én azt tudja fizákzni, hogy de kövér vagy milyen gebe, de akkor magával szemben miért nincs önkritikája, kitartás, hogy lefogyjon?
2021. jan. 10. 18:29
1/6 anonim válasza:
10 kg plusz???? Te hol élsz?
2021. jan. 10. 18:46
2/6 anonim válasza:
Ugyanez volt a bnommel.. Mindig abbahagyta. De folyton magat oltotta... neha sirt is h dagadt. En probaltam mindenbe segiteni mert nagyon zavarta a plusz 10kg. Irtam neki etrendet(amiket szeret is, grammra kiszamolva), vittem magammal edzeni sot meg a kajajat is megcsinaltam az enyemmel egyutt. Mar nem vagyunk egyutt es mostanra mar +20kgnal jar kb.. Sose fogynak ők le :/ nincs kitartas
2021. jan. 10. 19:18
3/6 A kérdező kommentje:
"10 kg plusz???? Te hol élsz?"
Miért? ez az számít? az nem felesleg? vagy mi...? BMI alapján már túlsúlyos. 2-3 év és már 80kg lesz ha nem figyel, várjuk meg? vagy mi a jó stratégia?
Van sovány ember és van 100kg-s nagyon kövér? a kettő között szerinted nincs népesség ? :)
2021. jan. 10. 20:24
4/6 MadSeal válasza:
Lazítsatok a diétán amennyire csak lehet, ha heti 20-30 deka fog lemenni, akkor annyi. Illetve kezdjetek bele valami versenybe, valami téttel (nem kell, hogy pénz legyen, lehet az bármi). Pl. hogy pár hónap alatt javítasz valamennyit a kondidon, erőnléten stb. (A lényeg, hogy konkrét cél legyen), neki pedig addig x kg-ot le kell adni. Illetve lehet berakni kis, heti motivációkat is, az is lehet bármi, akár egy csaló nap (persze nem zabálós, de egy extra pár szár kcal belefér). Illetve jobb, ha csak evés után bevásároltok, és lehetőleg kalóriában szegény ételeket, mert ha csak az van otthon, elszállni is nehezebb a kalóriákkal.
2021. jan. 10. 21:38
5/6 anonim válasza:
Mindig mondd neki, hogy büszke vagy rá, támogasd. Válts életmódot vele együtt te is. Mondd el neki mindig hogy egyre és egyre szexibb. A támogatás a kulcs.
2021. jan. 11. 06:49
6/6 A kérdező kommentje:
én 10 éve edzek folyamatosan, mellette a kajára is figyelek. Támogatom de hiába, egy idő után mindig az a vége hogy elengedi és nem figyel oda, így aztán a fogyás is megáll ő pedig feladja az egészet. Ez már sokadik nekifutás a diétának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!