Mivel motiválhatnám magam?
Sziasztok!
Sajnos az utóbbi 3 évben nagyon meghíztam a korábbiakhoz képest. 170 centi vagyok és 66-67 kiló. Tudom, hogy ez nem sokat mond így látatlanban. Igazából arányosan vagyok így most erősebb, szóval ment hasra, combra, fenekre és karra is.
Alapból is kerek a fejem, az arcom és így még inkább kiütközik. Sokan úgymond "piszkálnak" ezért, néha így odavágják, hogy kerekfejű. Mintha ők tökéletesek lennének. Nekem ez nagyon rosszul esik, tudom, hogy nem kéne ezzel foglalkoznom, de nem tehetek róla, bánt. Én soha nem teszem szóvá senkinek sem a külső hibákat vagy hiányosságokat.
Szóval erről ennyit. Ezért most elhatároztam, hogy elkezdek edzeni, hogy egészségesen kinéző sportos, és izmos alakom legyen. Csak az a probléma, hogy nagyon lusta vagyok ilyen téren és egyáltalán nem kitartó. Igazából nem csak miattuk, hanem magam miatt is szeretném, hiszen mégis csak az én testem és így ősztől, ha kezdődik a suli a tanulás is jobban menne.
A válaszokat, ötleteket, tanácsokat előre is köszönöm!
ehhez nagyon nincsen mit hozzáfűzni.
ha az edzés részéhez ilyen döcögősen állsz,akkor mi lenne a lényeggel az étrenddel és annak betartásával?
megvenni,kimérni,elkészíteni,időre megenni.
úgyhogy nincsen biztatás.
alap igényszint ami van,amire vagy van igényed,vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!