Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan motiválhatom magam?

Hogyan motiválhatom magam?

Figyelt kérdés
Akárhányszor belekezdtem valamiféle erősítésbe vagy kardióba, 1-2 napon belül abbahagyom. próbáltam a nagyobb célt nézni, napról napra gondolkodni, de sosem tudok motivált maradni a mozgásra. Nem vagyok kifejezetten rossz állapotban, de egy kicsit szeretnék javítani, nem is az edzéstervvel van gond, hanem a motivációval, és eddig bármit próbáltam amit olvastam, nem jött be. A válaszokat előre is köszi :) 16/F

2017. jan. 8. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem érzel motivációt, akkor nem vagy még olyan állapotban hogy elég erős legyen :D

Nekem sosem volt, igaz én mindig csak be akartam magyarázni magamnak hogy szarul nézek ki :D

2017. jan. 8. 21:50
 2/3 anonim válasza:
100%
Én érdekesen szereztem meg magamnak a motivációmat, de ha működik, akkor működik (igaz, lány vagyok). Egy pasi hülyített engem vagy 2 hónapig, hogy lesz köztünk valami és már tényleg szeretne velem randizni, csak az edzések miatt nem ér rá. Szóval elegem lett és már szinte görcsösen szeretnék neki visszavágni ezzel, hogy ha tényleg sikerül elérnem azt az alakot, amit szeretnék tavaszig (most vékony vagyok, izmosodni szeretnék, emellett konkrétan említést se teszek senkinek az edzésemről) és ha akkor ezáltal mégis érdekes leszek számára, tudjam azt mondani, hogy ne haragudj, edzésem lesz. Nevezhettek gyerekesnek, akkora elszántság van bennem emiatt, amit még sose éreztem. Ehhez még minden nap nézek motivációs képeket és már tervezgetem a következő programjaimat. Sose élveztem ennyire az edzést, minden nap várom, hogy elkezdjem. 21/l
2017. jan. 9. 09:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Legyen egy kitűzött célod amit el akarsz érni. Nekem az volt a célom hogy úgy nézzek ki mint Mariusz Pudzianowski és addig nem is adom fel míg nem leszek olyan. Én is 16 vagyok 2 és fél éve edzek heti 6 edzés 3 kardio ill. erősítés és 3 súlyzós edzés. De minden nap mikor le megyek a terembe olyan érzés mintha először lépnék be. És valahogy mindig olyan motivált vagyok mint amikor elkezdtem.
2017. jan. 13. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!