Miért van az hogy 2 különböző tükörben teljesen máshogy látom magam?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Világ életemben vékony voltam de már 4-5 hónapja járok kondiba kisebb kihagyásokkal.Itthon van két tükör. Az lenne a kérdésem hog az egyikben mért vagyok olyan gyík míg a másikban nem annyira. A két tükör mérete kb ugyan akkora. Az egyik nem teljes hanem több kisebb tükörből áll. (2×3) Ezt az egészet csak beképzelem ? A fény más ? Vagy mi lehet ?2016. dec. 19. 00:41
1/2 A kérdező kommentje:
Tudom hogy elég fura kérdés.Nem tudom hogy melyiknek higgyek. Valakivel volt már hasonló ?
2016. dec. 19. 00:43
2/2 anonim válasza:
Nem a fény más, hanem a tükör csiszolása, hajlása. Ami domborúbb,abban vastagabbnak látod magad,ami homorúbb abban vékonyabbnak. Régen (nem tudom van-e még)a vidámparkban volt az "Elvarázsolt kastély" és abban volt egy olyan rész,ahol rengeteg különböző tükör volt,amikben ho, gizdának,hol dagadtnak látta magát az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!