Egyszerűen nem tudok tesizni? Nem lehetne valahogy felmentetni magam?
ugyanolyan fontos mint a többi tantárgy.
heti pár délutánon elmész szépen kocogni,esténként 15-20 percet csinálod a fegyencedzést és 2-3 hónap alatt menni fog minden testi órás gyakorlat.
azt meg hogy kinevetnek ebben az esetben megérdemled,mert nem teszel semmit annak érdekében hogy ne így legyen.
Szerintem ha kituno vagy akkor ne hagyd hogy a tesin muljon:) probald meg erositeni magad es ne az legyen benned hogy nem fog menni, hanem kepzeld el ahogy megcsinalod. Nekem is mindig igy sikerul:) amugy nagyjabol enis igy vagyok a tesi orakkal. Csak engem a tanar nem igazan szeret es alatalaban ennek hangot is ad:) amit amugy nem ertek mert eleg normalisan vegzem a feladatot es nem beszelek vissza:) de szerintem a legfontosabb hogy ne ugy allj neki hogy nem fog menni hanem hogy megcsinalod:) gondolj bele hogy milyen jo lesz majd ha kitunu leszel:) persze lehet hogy tenyleg van valami testi problemad... ezt te tudhatod de peldaul ha nem birsz futni en azt javaslom hogy jarj el kocogni a szabadba es hidd el idovel biztos menni fog:)
Sok sikert;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!