Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A barátnőm úgy gondolja, hogy...

A barátnőm úgy gondolja, hogy jól táncol de nem ez az igazság. Mindig amikor elmegyünk valahova táncol és furán szoktak rá nézni. Hogyan mondjam el neki hogy nem valami jól mozog?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
2 pofonnal próbáltad már ?
2010. aug. 13. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
18%
gyakran mondják h azok acsúnya fiúk meg stb, de aztán íme itt a példa, hogy bizony sok eset van amikor elkelne pár nagy füles, és a fiú feladata beidomítani a lányt, ez kétségtelen
2010. aug. 13. 16:24
 3/4 anonim válasza:
100%
én a páromnak úgy mondtam meg, hogy szépen leültettem egy pohár bor mellé és beszélgettem vele, majd "rávezettem" erre a témára és finoman közöltem vele, hogy mi lenne ha máshogy táncolna vagy segítenék neki tanulni táncot, stb. mivel a mozgása azért nem a legjobb. akár rosszul esik neki akár nem, ezt meg kell mondani neki. és próbáld meg rávenni, hogy táncoljon veled otthon. és akkor tudnád irányítani, mondani neki, hogy ez jó, ez viszont nem. másképp nem fogja megtudni az igazságot.
2010. aug. 13. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:
57%
Ne adj neki több extacsit!
2010. aug. 13. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!