Bejönnek az ennyire kigyúrt emberek? (lent link)
2010. aug. 12. 00:42
41/56 anonim válasza:
Elég értelmetlen dolgokon vitatkoztok. Egy testépítő tényleg nem fog tudni 8-10 órát kőműveskedni, ahogy egy kőműves sem fog tudni több száz kilókkal edzeni, ahogy egy átlag ember sem képes repülőtvezetni. Dehát kérem, mindenki abba jó, amit gyakorol. A testépítés egy esztétikai sportág, és egy ilyen testet 10 év (lehet keveset mondtam) alapjáraton összeteremteni. Én is sportolok, tisztelem ezeket az embereket teljes mértékben, a kitartásukat, és a hozzáállásukat, bár én a szteroidokat ellenzem, félig-meddig még a por alapú táplálékkiegészítőket is, mi labdasportba ilyet nemhasználunk, talán 1-2 ember igen, akárki akármit mondd:)
42/56 anonim válasza:
Ugyan ezt írtam én is.Ez az erő és erő közti különbség
44/56 anonim válasza:
ma 08:57 megírtam a mailt de nem küldi ki a freemail arra a címre úgyhogy valami más elérhetőség kéne
45/56 anonim válasza:
h4xOr te tiszta gyogyós vagy.... nem értem mért véded ezeket az izomagyúakat.... nem szoktam őket nézegetni, de ha feltesznek egy ilyen kérdést, akkor megnézem... udroító
46/56 anonim válasza:
azért védi mert ő is löki befele a tuning drogokat, porokat.
amúgy ezek az emberek sehogy nem néznének ki szerek, meg trükkök nélkül. max úgy mint egy átlag ember aki nehéz fizikai munkát csinál.
47/56 anonim válasza:
Mekkora hülyék vannak itt, gondolom néhányan mint au utolsó kivülről se láttak edzőtermet, nemhogy be is mentek volna és kitartással edzettek. Gondolom ilyen sebeők jani féle erős csontozatú emberek.
48/56 anonim válasza:
Ez egy életforma, és akármit mondassz, szinte mindenki kibirja a kőműves munkát, azis aki soha nem csinálta még életébe. Annyi a különbség, hogy neki nem kell a talicskába kerék :D
49/56 anonim válasza:
ajánlom újra olvassátok el az első hosszú kommentemet és ahhoz igazítsátok magatokat+Aki valamiről nem tud nem kéne belepofznia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!