Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rosszak, bár itt is sokat dob rajtuk, hogy nagyon szép arcuk van. A meztelenül fekvő csaj kifejezetten nőies és izgató. A másik kicsit fura azzal a hassal, eléggé férfi sörhas szerű azon a képen.
23/F
Én sosem értettem,hogy miért mindíg a szőke,lapos hasú jó fenekű,és vékony combű lányok jönnek be egy pasinak?
Mert jóval több pasinak ezek tetszenek...
Szerintem egy ,, kicsit,, teltebb lány sokkal szebb,és nem feltétlen szőke hajjal... : /
abszolút. mármint ha van benne valami vonzó, bármi ami megfog, akkor igen.
a linkelt oldalon is egy számomra kifejezetten vonzó, szép nöt lehet látni.
Vékony, karcsú barátnö volt az utolsóm, de volt már teltebb is. Szerintem nem az a lényeg.
Amugy ennyi..
Szeretni nem azért kell egy nőt,mert vékony...
Addig jó még szereted és nem tudod meg mondani miért. :))
tapasztalat.
3éve van barátnőm és még soha nem mondtam,neki hogy azért szeretem,mert istenien főz stb...
Kivételesen rajta is van felesleg de nem annyira mint ezeken a nőkön, látszik a szép dereka van formás popsija,és gyönyörű arca.
Szerelmes lettem, szerintem így néz ki egy igazi nő. Beleharapdálnám a fenekébe a nevemet.:D
25/F
én nem vagyok ennyire telt de rajtam is van egy kis felesleg és sokak szerint így sokkal nőiesebb vagyok ( régebben nagyon vékony voltam) a párom is majd megőrül értem így mivel ismert úgy is hamikor véknyabb voltm habár neki mindegy mert mindenhogy szeret de szerinte is ez jobban ál nekem mert széles a csípőm íígy amikor vékony voltam akkor sem voltam az a törékeny alkat. Sőt a ruhák is hülyén áltak mert a szípőmre kelett a szélesség viszont a combom meg eltünt benne.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!