Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Bár nő vagyok, szeretnék véleményt írni, ha nem baj. Én ilyen alkat voltam mindig és elmondhatom, hogy ez a fiúk kb. 90%-nak nem jön be. A férjem volt az első és egyetlen, akivel találkoztam, aki kifejezetten ilyen alkatú nőt szeretett volna. Szerintem mi, ilyen lányok, akkor vagyunk "nyerők", ha pluszban még nagyon sok más van bennünk egy vékonyabb lányhoz képest + nekem az volt a szerencsém, hogy nagyon szép az arcom (mások szerint). Szerintem egyébként nagyon nehéz lett volna ilyen alkattal párt találni. Hiába mondom azt női szemmel, hogy nem gáz, szerintem nőies, a legtöbb férfinek ez már sok, nem tetszik nekik, mert ők egy törékenyebb, kisebb termetű lányt akarnak, akit védelmezni tudnak. Nem mind, de nagyon sok férfi ilyen.
12/19 A kérdező kommentje:
szerrintem sokkal szebbek az ilyen nők mint akik nagyon soványak persze mindenhol vannak határesetek
2010. jan. 6. 14:29
13/19 anonim válasza:
nekem is bejön ez a kis felesleg! persze fontos h legyen melle is mert a kis mell + sok zsír nem tetszik.
14/19 anonim válasza:
A kettővel előző vagyok...szerintem sem a nagyon kövér, sem a nagyon sovány nők nem szépek. Nem véletlenül van egy olyan elnevezés, hogy normál testalkat. Szerintem a legtöbb férfinek az tetszik. Ahogy már írtam, nekem olyan az alkatom, mint a képeken lévőknek és hát tapasztaltam, hogy ez nem sokaknak jön be. Viszont, akinek igen, annak nagyon és azt nem az fogja érdekelni, hogy hány kg vagy.
15/19 anonim válasza:
ha valakit igazan szeretsz,akkor nem a sulya erdekel.
17/19 anonim válasza:
Végigfutottam a kommenteket, és azt látom, hogy nem érdemes őszintén válaszolni. Aki úgyválaszolt, hogy tetszik neki az fel lett pontozva, akinek nem tetszett az le lett pontozva.
Kedves kérdező a kérdést ne úgy tedd fel, hogy fiuk nektek bejönnek a teltebb nők (mert akkor sokan őszinték lesznek, hogy nem).
Ha megerősíteni akarod, hogy a telt nők is szépek, akkor úgy kérdezd, hogy "kinek van teltebb barátnője és tetszik e neki".
így csak olyan fog válaszolni akinek tetszik.
18/19 anonim válasza:
Imádom őket, főleg ha ilyen szép arcúak, mit mondjak eszméletlen jól néznek ki. Egy percig sem gondolkoznék, hogy ágyba bújjak velük, akár egyszerre is, de addig is elvonulok könnyíteni magamon egy kicsit, ezeket a képeket látva vááááá.
Köszönet érte.
19/19 A kérdező kommentje:
senkit nem pontozok le!! A vélemény érdekel csak kíváncsi vagyok és épp ez a lényeg hogy valaki őszinte legyen nem szoktam lepontozni! Nem kis buta tizenéves vagyok aki megsértődik a válaszokon!
2010. jan. 6. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!