Bejönnek az ennyire kigyúrt emberek? (lent link)
h4xOr azért ne kapd fel úgy a vizet, látom reakcióba léptek a hormonok!:D
Jó persze te is ezzel foglalkozol, jó hogy megvéded! Aki ezt szereti csinálni bánya a fene! Nekem csak volt egy véleményem, mint minden más embernek!
Igazad van teljes mértékben! Jó én is eltúloztam a viccet!:D
Én is szoktam sportolni box mostanság, régebben jártam konditerembe is, szóval valami azért csak tudok belőle hogy milyen azaz érzés amiről beszélsz!
Ne vitatkozzatok, mert nincs értelme! Írtam, remélem, sikerül valami okosat kitalálni öcsém ügyében. Nekem más típusú pasik jönnek be, és sportban is nőként inkább képes vagyok végigszurkolni egy foci VB-t vagy F1 futamot. Mikor gyerekként táborban voltam, rekedtre kiabáltam a torkom rajversenyeken, számomra az az élvezetesebb, de ha valaki ezt is képes ésszel csinálni, és ez tetszik neki, az ő dolga, nem egyforma az emberek ízlése, csak tényleg ne az legyen belőle, mint öcsémnél.
Én nem emelgethetek, kicsi a szívem, úgyhogy nem fogom bánni, ha a párom az cipekedést majd elvégzi helyettem a saját háztartásban, de azért se fogok haragudni, ha lesz egy kis pocakja, míg egészséges határon belül marad. :-)
Húúú, olvassatok már mindennek egy kicsit utána, emögött tényleg teljesítmény vagy, és lehet bírná a kőműves munkát is mittomén 8 órában egy testépítő, ám, akkor hamar bontaná az izmot, de kétségtelen, hogy bírná ezt a megterhelést, mert a testépítés lényege legyőzni a saját korlátjaidat.
Az itteni "lányok" 90%-a annyira csúnya lehet, hogy normális ember nem nyúlna hozzá, és, ha csak 1x végigcsinálnátok egy mondjuk szálkásító diétát, ami ahhoz kell, hogy így nézzenek ki a testépítők, akkor kb meghalnátok, mert ott nincs jajj bűnöztem, megettem egy csokikáát.
Amúgy egy off kérdés: Methyl 1D 135-ről mi a véleményed h4xOr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!