Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bejönnek az ennyire kigyúrt...

Bejönnek az ennyire kigyúrt emberek? (lent link)

Figyelt kérdés

[link]

sztem nagyon gusztustalan már ha vki ennyire ki van gyúrva..

2010. aug. 12. 00:42
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
40%
Bár már megint oda lyukadtam ki hogy egy olyan Kiszel Tünde értelmi szintű "valamivel" próbálok vitatkozni akinél az is csodaszámba megy ha törlésnél térkép nélkül találja meg a segglyukát
2010. aug. 12. 08:38
 32/56 anonim ***** válasza:
36%
Tényleg semmi hasznuk...Akkora korlátolt hülye vagy hogy az már fáj.Ezek profik.Versenyekre járnak.Szponzoraik vannak.Csak meggazdagodnak belőle vagy filmsztárok lesznek.Az tényleg semmi
2010. aug. 12. 08:40
 33/56 anonim ***** válasza:
34%
Abból a szempontból van persze! De amúgy tisztára olyanok mint a Barbi babák, bekenik őket kiálitják és csodálják! xD
2010. aug. 12. 08:42
 34/56 anonim ***** válasza:
9%
És kell ennél több?Ez az esztétikáról szól ebben egyetértünk
2010. aug. 12. 08:44
 35/56 anonim ***** válasza:

h4xOr azért ne kapd fel úgy a vizet, látom reakcióba léptek a hormonok!:D

Jó persze te is ezzel foglalkozol, jó hogy megvéded! Aki ezt szereti csinálni bánya a fene! Nekem csak volt egy véleményem, mint minden más embernek!

2010. aug. 12. 08:44
 36/56 anonim ***** válasza:
17%
Igazából mielőtt elkezdtem nekem se tetszett és az emberek sem akik csinálják.De amíg nem vagy benne nem látod át az egészet.Nem látod a szépségét.Nincs annál jobb érzés mint amikor érzed hogy erősödsz és látod hogy nőnek az izmaid.Addig nem szeretem ha valaki ilyen szinten degradálja ezt a sportot magamból kiindulva
2010. aug. 12. 08:50
 37/56 anonim ***** válasza:

Igazad van teljes mértékben! Jó én is eltúloztam a viccet!:D

Én is szoktam sportolni box mostanság, régebben jártam konditerembe is, szóval valami azért csak tudok belőle hogy milyen azaz érzés amiről beszélsz!

2010. aug. 12. 08:54
 38/56 anonim válasza:

Ne vitatkozzatok, mert nincs értelme! Írtam, remélem, sikerül valami okosat kitalálni öcsém ügyében. Nekem más típusú pasik jönnek be, és sportban is nőként inkább képes vagyok végigszurkolni egy foci VB-t vagy F1 futamot. Mikor gyerekként táborban voltam, rekedtre kiabáltam a torkom rajversenyeken, számomra az az élvezetesebb, de ha valaki ezt is képes ésszel csinálni, és ez tetszik neki, az ő dolga, nem egyforma az emberek ízlése, csak tényleg ne az legyen belőle, mint öcsémnél.

Én nem emelgethetek, kicsi a szívem, úgyhogy nem fogom bánni, ha a párom az cipekedést majd elvégzi helyettem a saját háztartásban, de azért se fogok haragudni, ha lesz egy kis pocakja, míg egészséges határon belül marad. :-)

2010. aug. 12. 08:57
 39/56 anonim ***** válasza:
9%

Húúú, olvassatok már mindennek egy kicsit utána, emögött tényleg teljesítmény vagy, és lehet bírná a kőműves munkát is mittomén 8 órában egy testépítő, ám, akkor hamar bontaná az izmot, de kétségtelen, hogy bírná ezt a megterhelést, mert a testépítés lényege legyőzni a saját korlátjaidat.

Az itteni "lányok" 90%-a annyira csúnya lehet, hogy normális ember nem nyúlna hozzá, és, ha csak 1x végigcsinálnátok egy mondjuk szálkásító diétát, ami ahhoz kell, hogy így nézzenek ki a testépítők, akkor kb meghalnátok, mert ott nincs jajj bűnöztem, megettem egy csokikáát.

Amúgy egy off kérdés: Methyl 1D 135-ről mi a véleményed h4xOr?

2010. aug. 12. 09:39
 40/56 anonim ***** válasza:
:D
2010. aug. 12. 09:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!